Σε δήλωσή της η βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, κα Άννα Βαγενά επισημαίνει:

Αποδεδειγμένα πια, ο κ. Μητσοτάκης με την κυβέρνησή του παρακολουθούσαν την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, στελέχη της Γενικής Διεύθυνσης Εξοπλισμών, τον σύμβουλο Εθνικής Ασφαλείας του πρωθυπουργού, τον υπουργό της κυβέρνησης κ. Χατζηδάκη, τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κ. Ανδρουλάκη, δημοσιογράφους κ.ά.

Τα πολύ ανησυχητικά αυτά δεδομένα προέκυψαν από την έρευνα που έκανε στους παρόχους κινητής τηλεφωνίας ο Πρόεδρος της Αρχής Διασφάλισης Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ), κ. Χρήστος Ράμμος. Αυτά τα στοιχεία έδωσε στον Αλέξη Τσίπρα και αυτά δημοσιοποίησε ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης σήμερα, 25/01/2023, στη Βουλή και στη συνέχεια κατέθεσε Πρόταση Μομφής κατά της κυβέρνησης.

Ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι, οι παρακολουθήσεις και οι υποκλοπές γινόταν εν γνώσει και καθοδηγούμενες από τον ίδιο τον πρωθυπουργό της χώρας, που ήταν εγκέφαλος και αρχηγός αυτού του ρυπαρού δικτύου.

Όσο κι αν προσπάθησε να τα κουκουλώσει, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τελικά δεν τα κατάφερε, γιατί ευτυχώς υπάρχουν ακόμα ΔΙΚΑΣΤΕΣ, με όλη τη σημασία της λέξης.

Κι εγώ αναρωτιέμαι, όπως, φαντάζομαι κάθε πολίτης αυτού του τόπου, γιατί παρακολουθούσε ο πρωθυπουργός τους υπεύθυνους για την Εθνική Ασφάλεια της χώρας; Δεν τους είχε εμπιστοσύνη; Και αν δεν τους είχε εμπιστοσύνη, γιατί τους τοποθέτησε εκεί; Αν πάλι, τους εμπιστευόταν, για ποιο λόγο τους παρακολουθούσε; Ήταν ύποπτοι για εσχάτη προδοσία; Τότε γιατί παρέμεναν στη θέση τους;

Και γιατί παρακολουθούσαν κυρίως αυτούς που είχαν σχέση με τα εξοπλιστικά προγράμματα; Δεν είχαν εμπιστοσύνη σε εκείνους που διαχειρίζονταν τους πακτωλούς των δισεκατομμυρίων, για τα εξοπλιστικά προγράμματα που ο ίδιος ο Μητσοτάκης ενέκρινε, ή μήπως ήθελε να τους έχει στο χέρι ο ίδιος προσωπικά για να τους εκβιάζει; Μήπως έχουν σχέση όλα αυτά με μίζες;

Ο πρωθυπουργός έχει ταπεινώσει με αυτόν τον τρόπο, τους επικεφαλής των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας.

Μπροστά σε τέτοια φαινόμενα, σε τέτοιες κρίσιμες στιγμές για τη Δημοκρατία δε μπορεί κανείς να σωπαίνει. Αυτό που συμβαίνει μας αφορά όλους και πρωτίστως τους βουλευτές της ΝΔ.

Κύριοι της ΝΔ, ας τα καταπιείτε όλα αυτά όσο θέλετε, είτε επειδή εκβιάζεστε είτε επειδή σκέφτεστε μια θέση στα ψηφοδέλτια, εμείς με συναίσθηση του καθήκοντος και πραγματική αγάπη προς την Πατρίδα θα τα φέρουμε όλα στο φως.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω