Ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και μίλησε για όλους και για όλα.

Ο επιχειρηματίας μίλησε για τον γιο του, Νάσο Παπαργυρόπουλο, τα talent show, ενώ δεν δίστασε να σχολιάσει τη συμμετοχή της Μαρίνας Πατούλη στο J2US αλλά και άλλους επώνυμους που βρίσκονται σε ριάλιτι και σόου.

«Ο Νάσος είναι ένα καλλιεργημένο παιδί, είναι πολύ καλό παιδί και θα έλεγα πως είναι και εκτός εποχής. Εγώ δεν θα ήθελα να πάει ούτε στο Survivor ούτε στο J2US», είπε αρχικά για τον γιο του.

Για το J2US και τη συμμετοχή της Μαρίνας Πατούλη σχολίασε: «Είναι δυνατόν αυτή η γυναίκα, με μια καριέρα τέτοια που είχε δίπλα της έναν άντρα επώνυμο, ή η άλλη που είναι επιστήμονας ή η άλλη με κάτι αρώματα να πάνε στο J2US και να γίνουν τηλεοπτικό σκουπίδι; Για ποιο λόγο; Για να της μάθει ο κόσμος; Να βγει δημόσια και να πει ότι πήρε το διαζύγιο; Η πρώτη είναι η κυρία Πατούλη που παίρνει διαζύγιο; Επιτρέπεται τώρα να βγούνε αυτά τα πράγματα; Είναι ντροπής πράγματα».

Ενώ για τον Σάκη Ρουβά και τον Κωνσταντίνο Αργυρό που βρίσκονται στην κριτική επιτροπή του The Voice, υποστήριξε: «Θα γίνει τώρα δάσκαλος ο Αργυρός; Είναι ένας καλός τραγουδιστής, ένα ομορφόπαιδο και δεν αμφισβητώ την αξία του. Δεν νομίζω ότι ο Αργυρός και ο Ρουβάς μπορούν να κρίνουν και να πάνε να προσβάλουν τα παιδάκια».

Περισσότερα Εδω