Τις κόντρες ανάμεσα στους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης σχολίασε το μεσημέρι του Σαββάτου μέσα από την εκπομπή του ο Κώστας Τσουρός.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής αναφέρθηκε αρχικά στη διαμάχη Γιώργου Λιάγκα και Σταματίνας Τσιμτσιλή για το αν τελικά ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα τραγουδήσει ή όχι στον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη, εκφράζοντας την αντίθεσή του με τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1.

«Έχεις μια πληροφορία που αντικρούει μια πληροφορία ενός άλλου συναδέλφου, πες την πληροφορία σου, γιατί πρέπει να καταδείξεις ότι ο άλλος έχει κάνει λάθος; Λάθη έχουμε κάνει όλοι, δε χρειάζεται να πεις, “Σταματίνα μου, κάνεις λάθος, δε θα τραγουδήσει ο Αργυρός”. Πες το δικό σου ρεπορτάζ χωρίς να πεις ότι ο άλλος κάνει λάθος…

Καταλαβαίνω και κατανοώ ότι το ρεπορτάζ είναι ρεπορτάζ, γιατί πρέπει να πεις ότι ο άλλος έκανε λάθος στη δουλειά του;… Ο ίδιος ο Κασσελάκης σήμερα το πρωί είπε στη Φαίη Μαυραγάνη ότι είναι γελοίο αυτό που γίνεται… Να πω βέβαια ότι ο Κασσελάκης τώρα είναι κάπου μαζί με τον Λιάγκα, δε θα με διαψεύσουν γιατί θα το δούμε την εβδομάδα που έρχεται» είπε ο Κώστας Τσουρός.

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής σχολίασε και τα όσα ειπώθηκαν ανάμεσα σε Φαίη Σκορδά, Κατερίνα Καινούργιου και Ελένη Χατζίδου.

«Τώρα αυτό που έγινε με τη Φαίη, τη Χατζίδου και την Καινούργιου, δεν είναι πολύ παλιακό αυτό το πράγμα;.. Κάνουμε τηλεόραση για τον κόσμο ή για μας;.. Ενδεχομένως να πρέπει όλοι να αποφασίσουμε ότι πρέπει να πάμε παρακάτω, υπάρχουν και πράγματα πιο ενδιαφέροντα για τον κόσμο από το τι είπε ο ένας στον άλλον» είπε ο Κώστας Τσουρός.

Περισσότερα Εδω