«Μερικές φορές, σκέφτομαι πως θα μπορούσα να μεταφέρω μηνύματα στους παίκτες μου λιγότερο επιθετικά», επεσήμανε ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα.

Ο Λιθουανός τεχνικός αναφέρθηκε στην τρέχουσα αγωνιστική κατάσταση των «μπλαουγκράνα», έκανε ειδική μνεία στον Ρόκας Γιοκουμπάιτις, ενώ προέβη και σε μία ιδιαίτερη αποκάλυψη, σε συνέντευξή του στην εκπομπή της ισπανικής τηλεόρασης. Basquetmania.

«Όσον αφορά τα αποτελέσματα βρισκόμαστε σε καλό δρόμο, πρέπει όμως να αναρωτιόμαστε συνέχεια πώς μπορούμε να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο, ειδικότερα από καταβολής νοοτροπίας», τόνισε αρχικά και συμπλήρωσε πως «ο Γιοκουμπάιτις είναι καλύτερος από εμένα σε αυτό το σημείο, καθώς σε ηλικία 20 ετών παίζει ήδη στη Μπαρτσελόνα και έχει επιλεγεί στη διαδικασία του Ντραφτ».

«Οι παίκτες που διαθέτεις είναι το “κλειδί”, πάντοτε ψάχνουμε για το καλύτερο σουτ, είτε η επίθεση εκτελεστεί στο πρώτο δευτερόλεπτο είτε στο τελευταίο της κατοχής.

Οι έντονες αντιδράσεις προς τους παίκτες είναι απαραίτητοι, πρέπει να δρας αμέσως δίχως να σκέφτεσαι υπερβολικά. Πρέπει να καθοδηγώ γρήγορα, μέχρι να πω “άκου, κοίταξε, σε παρακαλώ, θα μπορούσες να φθάσεις σε αυτό το μέρος πιο γρήγορα”, η κατοχή τελείωσε, έτσι δεν είναι;

Σε έναν αγώνα όλα εξελίσσονται ταχύτατα», συνέχισε.

«Αποτελεί δική του απόφαση, μακάρι να ήταν εδώ αλλά έτσι είναι η ζωή», υποστήριξε σχετικά με την αποχώρηση του Λεάντρο Μπολμάρο για τον «μαγικό κόσμο» του ΝΒΑ και τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς.

Ολοκληρώνοντας, έκανε γνωστό το γεγονός ότι έχει σταματήσει να παίζει μπάσκετ.

«Δε θέλω καν να αγγίξω τη μπάλα. Προτιμώ το γκολφ, παρόλο που έχω παίξει μόνο δύο φορές τους τελευταίους τέσσερις μήνες. Υποφέρω…», δήλωσε καταλήγοντας.

Περισσότερα Εδω