Μετά τη σπουδαία νίκη της Μπαρτσελόνα κόντρα στον Ολυμπιακό, ο τεχνικός των «Μπλαουγκράνα», Σαρούνας Γιασικεβίτσιους χαρακτήρισε ως «βάσανο» το χθεσινό παιχνίδι της ομάδας του και δήλωσε πως είχε μεγάλη ένταση.

Μεταξύ άλλων, ο Λιθουανός προπονητής αναφέρθηκε στην κακή αμυντική λειτουργία της ομάδας του, ενώ παράλληλα συνεχάρη τους παίκτες του για την αντίδρασή τους στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης.

Οι δηλώσεις του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους:

«Ίσως ένα υπέροχο παιχνίδι για τους οπαδούς που κάθονταν στις κερκίδες και παρακολουθούσαν τηλεόραση, ήταν πολύ έντονο. Για μένα ως προπονητή, ήταν πολύ βάσανο. Με αυτό το τρελό πρόγραμμα που έχουμε, δεν ξέρω αν είχαμε αρκετό χρόνο για να καταλάβουμε τι προσπαθούμε να κάνουμε. Δεν κάναμε αυτό που θέλαμε να κάνουμε. Το παιχνίδι μας απέναντι στην αλλαγή άμυνας ήταν πολύ κακό.

Προσπαθήσαμε να το προετοιμάσουμε, αλλά υπάρχουν πάρα πολλά παιχνίδια. Νομίζω ότι πολλά πράγματα πήγαν εναντίον μας, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, όταν μας έλειπαν πολλά εύκολα πράγματα. Ευχαριστώ τους παίκτες που το έβγαλαν. Τέτοια παιχνίδια κάνουν την ομάδα πιο δυνατή. Αλλά πρέπει να μάθουμε πολλά από αυτό. Λεπτομέρειες ειδικά. Η αντίδραση στο τρίτο δεκάλεπτο ήταν φανταστική. Βάλαμε τον πάγκο μας στο παιχνίδι και πραγματικά μας βοήθησαν πολύ. Αλλά μετά φύγαμε από αυτό. Αλλά το βγάλαμε και θα το πάρουμε».

Επιμέλεια: Πάνος Γαλάνης

Περισσότερα Εδω