Προερχόμενος από μία διαφορετική νοοτροπία, ο Αργύρης Γιαννίκης δυσκολεύεται να αντιληφθεί τον λόγο που το ελληνικό ποδόσφαιρο λειτουργεί κατά αυτόν τον τρόπο.

Ο 41χρονος τεχνικός είναι… γερμανοθρεμμένος και έχει ως πρότυπο τη Bundesliga, στην οποία γίνονται γνωστές σε άπαντες οι ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων της οποιασδήποτε περιόδου από τον Ιούλιο.

Παρ’ όλα αυτά, ο Γιαννίκης αποτελεί προπονητής μίας ελληνικής ομάδας και την Πέμπτη (2/12) το πρωί δεν γνωρίζει εάν θα αγωνιστεί η ομάδα του την Κυριακή!

«Εμένα, ποιος μπορεί να μου πει τι θα γίνει, γιατί αυτό που προέχει είναι να κάνω τον προγραμματισμό των προπονήσεων και να οργανώσω τη δουλειά ανάλογα με το πότε θα γίνει», ρωτούσε, όντας σε… απόγνωση χθες βράδυ ο προπονητής της ΑΕΚ μετά την αναμέτρηση Κυπέλλου κόντρα στη Κηφισιά.

Έως τώρα δεν έχει γνωστοποιηθεί εάν θα διεξαχθεί το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και άπαντες στην «Ένωση» αναρωτιούνται σχετικά με αυτό.

Πάντως, η κατάσταση σχετικά με το μέλλον του αγώνα αναμένεται να ξεκαθαριστεί εντός της ημέρας και το κύριο ερώτημα περί διεξαγωγής του θα έχει απαντηθεί.

Περισσότερα Εδω