Με αφορμή την πρεμιέρα της νέας σειράς της ΕΡΤ με τίτλο «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ», οι πρωταγωνιστές Κατερίνα Γερονικολού και Γιάννης Τσιμιτσέλης – οι οποίοι είναι ζευγάρι και στη ζωή – βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή «Στούντιο 4». 

Οι δυο αγαπημένοι ηθοποιοί μίλησαν για το πώς βλέπουν τη συγκατοίκησή τους αλλά και για το πρώτο τους ραντεβού, που στην ουσία δεν υπήρξε ποτέ. 

«Η συγκατοίκηση είναι μια συμβίωση που πρέπει να υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός. Δεν γίνεται αλλιώς, θες δεν θες. Αναγκαστικά προσαρμόζεσαι. Προσπαθείς με την τριβή και την καθημερινότητα να κουμπώσεις τα πράγματα στο καλύτερο δυνατό, να φτάσεις σε ένα καλό επίπεδο» αποκάλυψε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

«Περίεργα πράγματα δεν συνέβησαν ποτέ. Νομίζω για αυτόν τον λόγο συγκατοικήσαμε και σχετικά γρήγορα, για ένα νέο ζευγάρι. Γενικά όταν είσαι με κάποιον δεν μπορούν να σου αρέσουν όλα. Το θέμα είναι όχι τι υποχωρήσεις κάνεις αλλά το να μην τα βλέπεις, να μην ασχολείσαι με αυτά» τόνισε με τη σειρά της η Κατερίνα Γερονικολού.

 

«Δεν ήμασταν άγνωστοι και βρεθήκαμε ξαφνικά. Βρισκόμασταν. Το πρώτο μας ραντεβού ήταν σε γύρισμα που φάγαμε στο break» σημείωσε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός.

 

Λίγα λόγια για τη νέα σειρά της ΕΡΤ «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ»

Η Κατερίνα (Kατερίνα Γερονικολού) μεγάλωσε με την ιδέα ότι θα πεθάνει νέα από μια σπάνια αρρώστια, ακριβώς όπως η μητέρα της. Αυτή η ιδέα την έκανε υποχόνδρια, φοβική με τη ζωή και εμμονική με τον θάνατο.

Τώρα, στα 33 της, μαθαίνει από τον Αλέξανδρο (Γιάννη Τσιμιτσέλη), διακεκριμένο νευρολόγο, ότι έχει μόνο έξι μήνες ζωής και ο φόβος της επιβεβαιώνεται. Όμως, αντί να καταρρεύσει, απελευθερώνεται. Αυτό για το οποίο προετοιμαζόταν μια ζωή είναι ξαφνικά μπροστά της και σκοπεύει να το αντιμετωπίσει, όχι απλά γενναία, αλλά και με απαράμιλλη ελαφρότητα.

Η Κατερίνα, που μια ζωή φοβόταν τον θάνατο, τώρα ξεπερνάει μεμιάς τις αναστολές και τους αυτοπεριορισμούς της και αρχίζει, επιτέλους, να απολαμβάνει τη ζωή. Φτιάχνει μια λίστα με όλες τις πιθανές και απίθανες εμπειρίες που θέλει να ζήσει πριν πεθάνει και μία-μία τις πραγματοποιεί…

Περισσότερα Εδω