Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του περνούν ο Γιάννης Τάσσιος και η σύζυγός του. Το ζευγάρι βάφτισε τον γιο του το πρωί της Κυριακής και ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή “Mega Καλημέρα” για το ευτυχές γεγονός.

«Έχουμε προσπαθήσει πάρα πολύ για να αποκτήσουμε αυτό το παιδί, αρκετά χρόνια. Ένιωσα μεγάλη συγκίνηση στη βάφτιση, ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα. Είναι σημαντικό να μην το βάζουμε ποτέ κάτω. Ο μικρούλης τώρα είναι 17 μηνών. Δεν έκλαιγε καθόλου, και αυτό ήταν το άγχος μου, το αν θα κλάψει. Ήταν πολύ φιλικός με τον παπά, και γενικά με όλους. Δημήτρη τον βαφτίσαμε, όπως τον πατέρα της συζύγου μου. Είχε βαφτίσει ο αδερφός μου το γιο του, οπότε ο πατέρας μου είχε ακούσει το όνομά του», εξομολογήθηκε ο γνωστός τραγουδιστής στην πρωινή εκπομπή του Mega.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού, ο Γιάννης Τάσσιος ανέφερε: «Αν έρθει μόνο του δεύτερο παιδάκι, γιατί όχι; Πολύ ευχαρίστως. Αλλά δε θα ήθελα να μπω ξανά στη διαδικασία με τις εξωσωματικές. Το θέμα είναι να μην απελπίζεται ο κόσμος που κάνει προσπάθειες. Εμείς συνεχίσαμε, και είχαμε αποτέλεσμα. Ο μικρός είναι ήδη στον παιδικό σταθμό! Μοιάζει στη μητέρα του, δεν πειράζει, τι να κάνουμε τώρα; Δεν μου μοιάζει καθόλου. Πάντως είναι ευαίσθητος σαν και εμένα».

Δες το βίντεο από το Mega Καλημέρα:

Περισσότερα Εδω