Για την προσωπική και επαγγελματική του πορεία μίλησε ο Γιάννης Στεφόπουλος στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται και στην Ειρήνη Αρβανίτη.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στις πρόσφατες τηλεοπτικές του δουλειές, αλλά και στις αλλαγές στη ζωή του, μετά τον ερχομό της κόρης του.

«Η τηλεόραση μπήκε από πολύ νωρίς στη ζωή μου, αλλά με πολύ μικρούς ρόλους, όπως στη σειρά “Αγγελική” πριν από τρία χρόνια και φέτος που είμαι στη σειρά “Η δική μας οικογένεια”. Δεν είμαι της λογικής ότι ο ηθοποιός είναι ο μεγάλος ο καλλιτέχνης. Αυτά είναι μπούρδες. Ο ηθοποιός είναι άνθρωπος, κάνει οικογένεια», ανέφερε ο Γιάννης Στεφόπουλος.

Και μίλησε για τον ερχομό της κόρης του: «Έκανα οικογένεια, έχω μία υπέροχη κόρη, αργότερα χώρισα βέβαια, αλλά δεν έχει σημασία. Είμαστε μια χαρά και έχουμε μία υπέροχη κόρη την οποία την έκανα μεγάλος. Τώρα είναι η Αδαμαντία μου είναι 5 ετών», είπε ο Γιάννης Στεφόπουλος.

Ενώ αναφέρθηκε στο άγχος του για το πέρασμα του χρόνου: «Όταν γίνεσαι μπαμπάς στα 50 υπάρχει τεράστιο άγχος. Λες, μη ψοφήσω σε 10 χρόνια και μου μείνει μόνο το παιδί.  Από την άλλη λες, αυτό μπορεί να συμβεί και σε έναν νεότερο άνθρωπο. Απ’ ότι βλέπω στις παιδικές χαρές που πηγαίνω με την κόρη μου, το ηλικιακό όριο έχει ανέβει πάρα πολύ. Βρίσκω αρκετούς συνομήλικούς μου», δήλωσε ο Γιάννης Στεφόπουλος στην κάμερα του Alpha. 

Περισσότερα Εδω