Στο «Πρωινό» του ANT1 μίλησε ο πατέρας του άτυχου 19χρονου θύματος τροχαίου στο οποίο ενεπλάκη ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος.

Με αφορμή το νέο βίντεο του τραγουδιστή στα social media, ο πατέρας του 19χρονου μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ANT1: «Δεν έχει τίποτα ο άνθρωπος, μια χαρά είναι. Εμείς έχουμε τον πόνο μας. Είναι μια χαρά, έκανε ό,τι έκανε. Τι λένε και τι δε λένε τώρα… Ο ζωντανός έχει και την ελπίδα του, ο πεθαμένος δεν έχει καμία ελπίδα», είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας του άτυχου νεαρού.

«Εμείς σέρνουμε τα πόδια μας, προσπαθούμε με φάρμακα μπας και… γιατί έχουμε άλλα δύο παιδιά. Μπας και προχωρήσουμε… Όπως βλέπεις ακούμε και το πιάνο, ακούμε και τα τραγούδια. Θα είναι έτοιμος να σκοτώσει άλλη μια γάτα, όχι άνθρωπο. Και η γάτα πάλι έχει την αξία της. Μην προσπαθεί να μας πάρει, ούτε έχει προσπαθήσει. Γιατί αν είχε προσπαθήσει θα έβλεπα την κλήση. Μη μας ζαλίζουνε, να μας αφήσουν στον πόνο μας και ό,τι είναι θα το κάνει η δικαιοσύνη, αν υπάρχει δικαιοσύνη», πρόσθεσε ο πατέρας του 19χρονου. 

Περισσότερα Εδω