Ο Γιάννης Λοβέρδος είναι ένας επιτυχημένος δημοσιογράφος και πολιτικός. Μιλώντας στην κάμερα του T-live και τον δημοσιογράφο, Ιάσονα Τσόλη, εξήγησε πώς κατόρθωσε να αλλάξει ριζικά την εικόνα του και να χάσει 130 κιλά.

Για χρόνια υπήρξε παχύσαρκος, ωστόσο με σωστή διατροφή και πολλή γυμναστική, έδωσε τη δύσκολη μάχη του και τα κατάφερε.

«Ούτε εγώ περίμενα πως θα τα καταφέρω. Ακόμα δεν λέω μεγάλες κουβέντες γιατί σε αυτή τη διαδικασία ποτέ δεν είσαι σίγουρος ότι τα έχεις καταφέρει. Ανά πάσα στιγμή, μπορείς να ξανακυλήσεις. Εγώ προσωπικά δεν πήρα βοήθεια από κανέναν, το έκανα μόνος μου. Αποφάσισα κάποια στιγμή ότι πρέπει να ζήσω και να ζήσω καλά» εξομολογήθηκε ο Γιάννης Λοβέρδος.

Όπως αποκάλυψε, έχει δεχτεί ρατσισμό για την εμφάνισή του. «Θυμάμαι κάποτε ένας εκδότης εφημερίδας μου είχε πει μία φράση που με είχε πληγώσει πάρα πολύ. Ήταν πολύ σκληρή φράση. “Πώς μπορώ να επενδύσω να έρθεις στην εφημερίδα μου, όταν έχεις τόσα κιλά” μου είχε πει» δήλωσε στη συνέχεια ο Γιάννης Λοβέρδος στο T-live.

Ποιο ήταν, όμως, το περιστατικό που τον πείσμωσε και τον έκανε να αλλάξει τη ζωή του; Όπως σημείωσε ο Γιάννης Λοβέρδος «θυμάμαι έναν αντίπαλό μου στις εκλογές, ο οποίος μου πρόσαψε ότι είμαι χοντρός και δεν ντύνομαι καλά. Συνήθως όταν έχεις πολλά κιλά, δε μπορείς να ντυθείς καλά. Αυτά έλεγε κι αυτό με πείσμωσε».

Περισσότερα Εδω