Για τα κλάματα του μωρού του κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας του στη Βουλή, μίλησε ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Καλλιάνος και μετεωρολόγος του Mega στον Νίκο Ευαγγελάτο και στο Live News.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Καλλιάνος περιέγραψε όσα συνέβησαν, όταν άκουσε από τα θεωρεία της Βουλής τον γιο του να βάζει τα κλάματα…

«Την ώρα που ξεκίνησε να κλαίει τον κατάλαβα κατευθείαν. Ήταν πίσω από το κεφάλι μου, καθόταν ψηλά στον δεύτερο όροφο των θεωρείων, ήταν πολύ ψηλά αλλά έκλαιγε τόσο δυνατά…

Έψαχνα εκείνη την ώρα, χωρίς να με καταλάβουν από κάτω, να προσπαθήσω να έρθω σε επικοινωνία με τη σύζυγό μου που ήταν από πάνω. Γύρναγα αλλά δεν την έβλεπα. Ευτυχώς πήρε το παιδί και το έβγαλε έξω στο διάδρομο για να μην ακούγεται. Δεν θα σταμάταγε τα κλάματα. Αγχώθηκα εκείνη την ώρα», ανέφερε ο Γιάννης Καλλιάνος.

Και πρόσθεσε: «Το βλέμμα μου πήγε στον Πρωθυπουργό ο οποίος εκείνη την ώρα κοίταγε προς τα πάνω μαζί με τον Υπ. Οικονομικών Κωστή Χατζηδάκη λέω: “Ωχ, τώρα την πατήσαμε”. Ένιωσα άβολα, αλλά παιδί είναι», είπε ο Γιάννης Καλλιάνος στο Live News. 

Περισσότερα Εδω