Για τις εξελίξεις σχετικά με την αγωγή που έχει καταθέσει για δυο τραγούδια τα οποία όπως υποστηρίζει έχουν αντιγράψει το έργο του πατέρα του Αντώνη Βαρδή, αναφέρθηκε στη νέα του ανάρτηση στο instagram o Γιάννης Βαρδής.

Ο γνωστός μουσικός στην ανάρτησή του αναφέρει πως καμία απόφαση δεν είναι λέει το αντίθετο από αυτά που υποστηρίζει ο ίδιος ενώ σημειώνει πως δε θα σταματήσει να αγωνίζεται μέχρι να δικαιωθεί.

“Σε σχέση με τις εξελίξεις για την αγωγή μου όσον αφορά το τραγούδι του πατέρα μου (Δεν τελειώσαμε, Ν. Βέρτης)και το τραγούδι του κ. Μαυριδη (περαστική Πάολα)Το Δικαστήριο έβγαλε μια τυπική απόφαση που δεν μπαίνει στην ουσία της υπόθεσης, εάν δηλαδή το έργο του Αντώνη Βαρδή αντιγράφηκε.

Ξεκαθαρίζω, ότι με την απόφαση δεν απορρίφθηκαν όσα υποστήριξα εξ αρχής.  Το έργο του πατέρα μου έχει αντιγραφεί και ας βγει οποιοσδήποτε να ισχυριστεί ότι η δικαστική απόφαση λέει το αντίθετο. Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Η υπόθεση εκκρεμεί ακόμα στη Δικαιοσύνη και η αλήθεια θα λάμψει. Δυστυχώς στην Ελλάδα αυτές οι διαδικασίες είναι αρκετά χρονοβόρες! Καλημέρα!”.

Περισσότερα Εδω