Άλλο ένα οικογενειακό καλοκαίρι για τη Μαρία Κορινθίου και τον Γιάννη Αϊβάζη. Το ζευγάρι που μετρά 13 χρόνια κοινής πορείας εκ των οποίων τα 11 είναι παντρεμένοι, ταξίδεψε στη Μύκονο, όπου και πέρασε ξέγνοιαστες στιγμές με την κόρη του.

Η Ισμήνη τους βρίσκεται πλέον στην εφηβεία, και δεν είναι λίγες οι φορές που μέσα από τα social media των γονιών της βλέπουμε νέες φωτογραφίες της και τον τρόπο με τον οποίο αναπτύσσεται. Μάλιστα η κόρη του Γιάννη Αϊβάζη και της Μαρίας Κορινθίου την περασμένη σεζόν, έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο, μέσα από έναν guest ρόλο στη σειρά, Το Καφέ της Χαράς όπου υποδυόταν την Μπουλίτσα σε μεγαλύτερη ηλικία.

Η οικογένεια Αϊβάζη – Κορινθίου πέρασε μερικές ξέγνοιαστες στιγμές στην Τήνο, ενώ στη συνέχεια επισκέφτηκε το νησί των ανέμων, τη Μύκονο από όπου και ανέβασε σχετικές φωτογραφίες στα social media. 

Ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου έχουν επιστρέψει πλέον στην Αθήνα, για τις νέες τους υποχρεώσεις, προγραμματίζοντας παράλληλα τις επόμενες διακοπές τους για την περίοδο του Αυγούστου…

 

 

Περισσότερα Εδω