Μια πολλαπλή απονομή για όλες τις επιτυχίες που μας έχουν χαρίσει τα τελευταία 8 χρόνια οι Mελιsses πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 7/12 στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται το αγαπημένο συγκρότημα.

Από τη βραδιά αυτή δεν έλειπαν οι συγγενείς των μελών του συγκροτήματος. οι Δέσποινα Βανδή που εμφανίζεται μαζί τους, καλοί φίλοι και συνεργάτες αλλά και η… φημολογούμενη σχέση του Χρήστου Μάστορα, Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Το νεαρό μοντέλο που έγινε ευρέως γνωστό μέσα από τη συμμετοχή του στο GNTM εδώ και λίγο καιρό φημολογείται πως είναι σε σχέση με τον Χρήστο Μάστορα. Μάλιστα, η ίδια είχε παραδεχτεί σε δηλώσεις της ότι είναι ερωτευμένη και σε σχέση χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνει αν το πρόσωπο με το οποίο είναι ζευγάρι είναι ο τραγουδιστής. Ενώ σε πιο πρόσφατη ανάρτηση μέσα από τα social media είχε πει για την προσωπική της ζωή,

«Κάποια σχόλια που γίνονται με ενοχλούν και κάποια που γράφονται. Με κάνουν tag και σε κάτι βλακείες. Από τη στιγμή που δεν έχω πει ποτέ με ποιον είμαι, μην με κάνεις tag και μην ασχολείσαι. Νομίζω πως πρέπει να ασχολούμαστε με τη ζωούλα μας. Να μην σπαταλάμε καθόλου ενέργεια με το τι κάνουν οι άλλοι στην προσωπική τους ζωή. Δηλαδή καταλαβαίνω ότι μοιραζόμαστε κάποια πράγματα, αλλά είναι και επιλογή αν θέλουμε να τα μοιραστούμε ή όχι. Νομίζω έχουμε και το δικαίωμα να αλλάξει αυτό. Κάποτε τα μοιραζόμουν, νομίζω έχω το δικαίωμα να μην μοιραστώ πότε τίποτα προσωπικό μου». (δες εδώ την ανάρτησή της)

Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το TLIFE η Γαρυφαλλιά Καληφώνη ήταν παρούσα στην ξεχωριστής αυτής σημασίας για τον Χρήστο Μάστορα βραδιά καμαρώνοντάς τον. Η ίδια, καθόταν στο διπλανό τραπέζι από αυτό που βρίσκονταν η οικογένεια του τραγουδιστή και όλο το βράδυ δεν πήρε τα μάτια της από επάνω του.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Περισσότερα Εδω