Με αφορμή τα όσα είπε ο Παναγιώτης Στάθης στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» σχετικά με το πόσο μπορεί να «μπει» η ψυχαγωγία στο… πεδίο της ενημέρωσης, ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να τοποθετηθεί στο Καλό Μεσημεράκι.

«Δεν σημαίνει ότι επειδή εμείς εδώ κάνουμε ψυχαγωγία πηγαίνουμε πάνω και δείχνουμε τον κω@@ μας» είπε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής στην on air «έκρηξή» του.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μουτσινάς είπε: «όταν κάτι περνάει μέσα από την κάμερα έχει τελειώσει. Είναι πάρα πολλές οι ειδήσεις που συμβαίνουν στον κόσμο. Κάτι φιλτράρεται και μας δείχνουν αυτό που θέλουν να μας δείξουν. Άρα μπαίνεις μέσα στην τηλεόραση και γίνεται ήδη σόου. Απλά είναι πολύ λάθος να γίνονται και να αντιμετωπίζονται τέτοια θέματα ως σόου. Επίσης, η δική μου η γνώμη είναι πως είναι σαν προγραμματισμένο. Βγάζουν ένα, αρχίζει γίνεται, σταματάει, υπάρχει ένα που περιμένει να πει «καλησπέρα, και γω», γίνεται λίγο και πετάγεται ακόμα ένα. Γιατί δεν μπορεί ξαφνικά να σκάνε όλα αυτά».

«Εκτός πια και αν έχουμε τρελαθεί, που έχουν τρελαθεί. Με κάποιο τρόπο αρχίζει και αυτό να μας δημιουργεί πια, χωρίς να το καταλαβαίνουμε, ένα μούδιασμα. Το επαναλαμβάνω. Δεν καταλαβαίνουμε τι γίνεται, το παρακολουθούμε. Είμαστε όλοι και βλέπουμε στο κέντρο της έδρας τι θα βγει καινούργιο γιατί δεν υπάρχει καμία αλλαγή.

Μπορούμε όλοι να έχουμε άποψη, όλοι συζητάμε και στα σπίτια και τις παρέες μας. Δεν σημαίνει ότι επειδή εμείς εδώ κάνουμε ψυχαγωγία πηγαίνουμε πάνω και δείχνουμε τον κω@@ μας. Και εμείς συζητάμε τι γίνεται. Από εκεί και πέρα όμως δεν μπορούμε όλοι να χειριστούμε τόσο λεπτά θέματα και το έχει αποδείξει δυστυχώς η τηλεόραση από πέρυσι και κάτω, με Πισπιρίγκου και βάλε, ότι δεν μπορούμε να τα χειριστούμε. Γίνεται όλο σόου».

«Γίνεται ένα τηλεοπτικό δικαστήριο. Δικάζουν οι παρουσιαστές μαζί με τους συντάκτες, μαζί με το πάνελ παρέα και καλεσμένους που βγαίνουν σε λινκ. Δικάζουν κάποιον ή κάποια για κάτι που έχει ακουστεί, δεν είσαι 100% σίγουρος αν όντως συμβαίνει, που είναι λάθος να δίνονται πληροφορίες τόσες πολλές. Δεν μας μαζεύει στην τηλεόραση κανείς, απλά χειροτερεύουν» πρόσθεσε ο Νίκος Μουτσινάς στην εκπομπή που παρουσιάζει στον ΣΚΑΪ.

Δες το σχετικό απόσπασμα από τον ΣΚΑΪ:

Περισσότερα Εδω