Πλήρως ανακαινισμένα παρέδωσε η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με το Δήμο Αγιάς δύο γήπεδα τέννις και ένα γήπεδο μπάσκετ στη Σωτηρίτσα και την παιδική χαρά στη «Πλατανιά» Βελίκας. Τα έργα είναι συνολικού προϋπολογισμού ένταξης 244.502 ευρώ και χρηματοδοτούνται από το πρόγραμμα Leader της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

«Σε συνεργασία με τον Δήμαρχο Αγιάς Αντώνη Γκουντάρα, την διοίκηση και τους εργαζομένους της ΑΕΝΟΛ και την Ειδική Υπηρεσία του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020, παραδίδουμε πλήρως ανακαινισμένες υπαίθριες αθλητικές εγκαταστάσεις στην παραλιακή ζώνη του Δήμου» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Πρόκειται για δύο γήπεδα τένις και ένα γήπεδο μπάσκετ στην Κάτω Σωτηρίτσα και μια παιδική χαρά στη Βελίκα. Οι τοπικές κοινότητες, οι γειτονιές, ο άνθρωποι είναι πάντα στον πυρήνα της πολιτικής, του σχεδιασμού και των έργων μας. Στηρίζουμε έμπρακτα και ουσιαστικά την ελεύθερη πρόσβαση των συμπολιτών μας στον αθλητισμό που δίνει δημιουργική διέξοδο και συμβάλλει στη σωματική και ψυχολογική υγεία. Δημιουργούμε σύγχρονους και λειτουργικούς χώρους αναψυχής, βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής και την καθημερινότητα των οικογενειών με μικρά παιδιά» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Αγιάς Αντώνης Γκουνταράς τονίζει ότι: «Σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό αποδίδουμε δυο σημαντικά έργα που αφορούν τη νεολαία μας. Αναβαθμίσαμε τα γήπεδα τέννις και μπάσκετ στη Σωτηρίτσα και δημιουργήσαμε μια σύγχρονη και ασφαλή Παιδική Χαρά στη Βελίκα. Ικανοποιούμε τις ανάγκες των κατοίκων και των επισκεπτών της περιοχής για άθληση και χώρους αναψυχής και μας χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι η ανταπόκριση του κόσμου είναι μεγάλη».

Δείτε το βίντεο: https://youtu.be/6UcJCL8daZk

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω