Μπορεί να διανύουμε τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου, όμως η Μαρία Ηλιάκη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Ελβετία μαζί με τον αγαπημένο της, Στέλιο Μανουσάκη και τη δύο μηνών κόρη της. Και ενώ στην Ελλάδα η θερμοκρασία έχει “χτυπήσει” κόκκινο, με τον καύσωνα να πλήττει τις περισσότερες περιοχές της χώρας μας, στο Χόργκεν, όπου ζει η παρουσιάστρια ο υδράργυρος έδειχνε σήμερα 22 βαθμούς.

Η γλυκιά μανούλα, λοιπόν, αποφάσισε να κάνει μια βόλτα με την κόρη της στα γραφικά δρομάκια της περιοχής, κάτι που το τελευταίο διάστημα δεν κάνει τόσο συχνά λόγω έλλειψης χρόνου. Μαμά και κόρη βρήκαν να χαρούν τον ηλιόλουστο καιρό, με τη Μαρία Ηλιάκη να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram μερικά στιγμιότυπα από τον περίπατό τους. 

Η Μαρία Ηλιάκη έχει προσαρμοστεί πλήρως στη νέα χώρα που μένει και μαζί με τον σύντροφό της έχουν φτιάξει έναν άνετο χώρο, που εξυπηρετεί όλες τις ανάγκες τους. Η γνωστή παρουσιάστρια έφυγε από την Ελλάδα το περασμένο φθινόπωρο και, όταν επιστρέψει στα πάτρια εδάφη θα έχει στο πλευρό της το πολυτιμότερο πλάσμα του κόσμου, την κόρη της.

Δες φωτογραφίες από τη βόλτα τους:

Περισσότερα Εδω