Η ζωή της Νικολέττας Ράλλη έχει αλλάξει εντελώς τον τελευταίο χρόνο αφού στον κόσμο ήρθε η κορούλα της για να επισφραγίσει τον έρωτά της με τον αγαπημένο της Μιχάλη Ανδρούτσο. Από τη μέρα που η όμορφη παρουσιάστρια έγινε μαμά, η κόρη της μπήκε σε απόλυτη προτεραιότητα και εκείνη δείχνει να απολαμβάνει την κάθε στιγμή μαζί της.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό πριν λίγο καιρό μέσα στον Αύγουστο η Νικολέττα Ράλλη και ο Μιχάλης Ανδρούτσος ετοιμάζονται μετά από 2.5 χρόνια κοινής πορείας να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ένα μήνα μετά, μέσα στον Σεπτέμβριο σκοπεύουν να πραγματοποιήσουν και τη βάφτιση της κορούλας τους η οποία θα πάρει το όνομα “Σοφία” κάτι που είχαν αποφασίσει από τη μέρα που έμαθαν το φύλο του μωρού.

Πρόσφατα, και συγκεκριμένα την Πέμπτη 18 Ιουνίου ο Πέτρος Χόντος με τον φωτογραφικό φακό του TLIFE συνάντησε την Νικολέττα Ράλλη που απολάμβανε μια ήρεμη βόλτα με την κόρη της. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια βρέθηκε έξω από το Καλλιμάρμαρο λίγες ώρες πριν ξεκινήσει η μεγάλη επίδειξη του Dior. 

Η ίδια, χαμογελαστή και ευδιάθετη χάρισε στην κάμερα ένα πλατύ χαμόγελο ενώ δεν αρνήθηκε να μιλήσει για λίγα λεπτά με όποιον την πλησίαζε.

Δες παρακάτω τις φωτογραφίες του TLIFE

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Περισσότερα Εδω