Μοιράσου το αρθρο!

Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα ο 29χρονος που σε βάρος του εκκρεμούν υποθέσεις ληστειών αλλά και ξυλοδαρμού 87χρονου άνδρα.

Ποινική δίωξη για ληστεία άσκησε η Εισαγγελία Βόλου σε 29χρονο, ο οποίος επιτέθηκε σε ηλικιωμένο με βηματοδότη, το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευή, και τον χτύπησε με κλοτσιές, για να του αποσπάσει ποσό 50 ευρώ.

Ο 29χρονος δράστης θα οδηγηθεί σήμερα Τρίτη στον ανακριτή Βόλου για να απολογηθεί για τις πράξεις του. Κρατείται και χθες οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές για να δικαστεί για κλοπή ΙΧ ηλικιωμένου στον Αλμυρό και απείθεια στους αστυνομικούς, όταν ακολούθησαν τη διαδικασία σύλληψης, την περασμένη Τρίτη.

Ο δράστης καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 8 μηνών με αναστολή για την κλοπή, ενώ αθωώθηκε για τη δεύτερη κατηγορία.

Ο 29χρονος επανέλαβε ότι 6,5 χρόνια ήταν καθαρός από ναρκωτικές ουσίες και πως κύλησε πάλι.

Μετά τη δίκη κρατήθηκε για να οδηγηθεί σήμερα στον ανακριτή.

Εκ νέου ο 29χρονος παρά τις άλλες κατηγορίες, επιτέθηκε σε 87χρονο στην οδό Αλαμάνας με Νικητηρά, τον οποίο έσπρωξε στον δρόμο και τον κλότσησε, προκειμένου να του πάρει τα χρήματα που είχε επάνω του. Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή, κυνηγήθηκε από διερχόμενο πολίτη που αντιλήφθηκε τη ληστεία μέχρι την πλατεία των Αγίων Αναργύρων και τελικά ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη από την Ομάδα ΔΙΑΣ σε κοντινή περιοχή με το Υπεραστικό ΚΤΕΛ.

Επισημαίνεται πως σε βάρος του εκκρεμεί δικογραφία για δύο κλοπές σε Ιερούς Ναούς του Αλμυρού.

Περισσότερα Εδω