Μοιράσου το αρθρο!

Σε επιπλοκές της πνευμονίας οφείλεται ο θάνατος του 10χρονου Κωνσταντίνου Περδίου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το περασμένο Σάββατο, νοσηλευόμενος στο Νοσοκομείο του Βόλου. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση που έγινε χθες το πρωί, ο άτυχος μαθητής του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αγριάς έφυγε ύστερα από ισχαιμία του μυοκαρδίου και βαριά λοίμωξη του αναπνευστικού συστήματος.

Ο ιατροδικαστής Λάρισας κ. Κραβαρίτης ουσιαστικά επιβεβαίωσε την αιτία του θανάτου που είχαν δώσει οι γιατροί της Παιδιατρικής κλινικής του “Αχιλλοπουλείου”. Την ίδια ώρα σε εξέλιξη βρίσκεται η προκαταρκτική εξέταση που διέταξε η Εισαγγελία Βόλου για να διαπιστωθεί αν υπήρξαν παραλείψεις στον τρόπο που αντιμετωπίστηκε το περιστατικό, ύστερα και από τη δημοσιότητα που έλαβε το θέμα, με τη συνέντευξη που παραχώρησε ο πατέρας του παιδιού στον Δημήτρη Μαρέδη, στην οποία καταγγέλει ότι το παιδί θα μπορούσε να σωθεί αν είχε διασωληνωθεί. Όμως, στην Θεσσαλία, δεν υπάρχει ΜΕΘ Παίδων.

Χθες, παίχτηκε η τελευταία πράξη του δράματος στον Κισσό Πηλίου, όπου τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία του 10χρονου Κωνσταντίνου. Απαρηγόρητοι οι γονείς του, αλλά και οι δύο αδερφές του, όπως και ο παππούς που φέρει το όνομά του.

Περισσότερα Εδω