Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε προχθές το απόγευμα στο κέντρο του Βόλου. Την ώρα που οι δημοτικοί αστυνομικοί διενεργούσαν περιπολία στις κεντρικές οδικές αρτηρίες, προκειμένου να ελένξουν την παράνομη στάθμευση, εντόπισαν στη διασταύρωση των οδών Σπυρίδη και Γαλλίας, ένα ΙΧ αυτοκίνητο, το οποίο ήταν σταθμευμένο ολόκληρο πάνω στο πεζοδρόμιο!

Τι κι αν οι δημοτικοί αστυνομικοί σφύριζαν επί αρκετά λεπτά, τι κι αν αναζήτησαν τον ιδιοκτήτη του οχήματος, ώστε να το μετακινήσει, δεν κατέστη εφικτό το όχημα να απομακρυνθεί.

Έτσι, εκτελώντας το καθήκον τους βεβαίωσαν πρόστιμο για παράνομη στάθμευση. Εκείνη την ώρα έκανε την εμφάνισή του και ο οδηγός του οχήματος, που παρακολουθούσε τα τεκταινόμενα από το εσωτερικό γειτονικού καταστήματος.

Σε έξαλλη κατάσταση απευθύνθηκε στους δημοτικούς αστυνομικούς εξυβρίζοντάς τους και απειλώντας τους. Μάλιστα, μπήκε γρήγορα στο όχημά του, έβαλε μπροστά και προσπάθησε να φύγει, χωρίς να τον ενδιαφέρει οτι μπροστά από τις ρόδες του βρισκόταν ο ένας εκ των δύο αστυνομικών!

Για κλάσματα του δευτερολέπτου δεν τον χτύπησε με το ΙΧ του, αφού τον άτυχο υπάλληλο ειδοποίησε την τελευταία στιγμή ο συνάδελφός του, που είχε “μυριστεί” τις προθέσεις του παραβάτη οδηγού.

Οι αστυνομικοί στη συνέχεια ανέφεραν τον περιστατικό στη διεύθυνση της υπηρεσίας τους και το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, από την αντιδήμαρχο Δημοτικής Αστυνομίας Νατάσα Μορφογιάννη. Εκεί μάλιστα, ανακάλυψαν οτι ο εν λόγω οδηγός έχει προβεί ξανά στο παρελθόν σε αντίστοιχες πράξεις και έχει επιδείξει παραβατική συμπεριφορά, ενώ είναι γνωστός στην τοπική κοινωνία.

Περισσότερα Εδω