Μοιράσου το αρθρο!

Ο ι εφιαλτικές στιγμές που βίωσε μία νεαρή γυναίκα στα χέρια του 26χρονου συντρόφου της αναβίωσαν χθες στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, όπου η υπόθεση εκδικάστηκε κατ’ έφεση

Η γυναίκα σε ένα από τα βίαια ξεσπάσματά του αναγκάστηκε να κλειδωθεί μέσα στην κρεβατοκάμαρα, όμως, ούτε αυτό τον σταμάτησε. Την έσπασε στο ξύλο και μετά τράπηκε σε φυγή. Η σύντροφός του με δάκρυα στα μάτια εξιστόρησε ενώπιον του δικαστηρίου τα όσα βίωσε στις 3 Μαρτίου 2021 από τον σύντροφό της και έχουν μείνει βαθιά χαραγμένα στη μνήμη, μα πάνω από όλα στην ψυχή της.

Σύμφωνα με τα όσα είπε, ο 26χρονος μπήκε μέσα στο σπίτι της και σε έξαλλη κατάσταση άρχισε να την απειλεί. Δίχως λόγο και αιτία, όπως είπε η ίδια, αρχικά τα χαστούκισε, ενώ στη συνέχεια την άρπαξε από τα μαλλιά και άρχισε να την γρονθοκοπεί στο κεφάλι. Η γυναίκα μάταια προσπαθούσε να ξεφύγει από τη μανία του. Από τα χτυπήματα και τους μώλωπες στο πρόσωπο και στο κεφάλι σχεδόν κατέρρευσε. Με όσες δυνάμεις τής είχαν απομείνει έσπευσε στην κρεβατοκάμαρα για να σωθεί. Κλείδωσε την πόρτα, πιστεύοντας ότι ο εφιάλτης θα τελειώσει εκεί.

Ο 26χρονος, όμως, είχε άλλα σχέδια. Δεν τον σταματούσε τίποτα. Έσπασε την εσωτερική πόρτα και συνέχισε τις βιαιοπραγίες. Λίγο αργότερα τράπηκε σε φυγή. Η νεαρή γυναίκα ειδοποίησε την αστυνομία και κατέθεσε μήνυση σε βάρος του. Ο 26χρονος συνελήφθη.

Στο πρωτόδικο δικαστήριο δεν εμφανίστηκε για να καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου και καταδικάστηκε ερήμην. Ούτε χθες διάβηκε το κατώφλι των δικαστηρίων. Oι κατηγορίες με τις οποίες βρέθηκε αντιμέτωπος αφορούν στην άσκηση σωματικής βίας, φθορά ξένης περιουσίας, διατάραξη οικιακής ειρήνης και παράνομη βία.

Η νεαρή γυναίκα, θύμα της επιθετικής συμπεριφοράς του, είπε στο δικαστήριο ότι ήταν χρήστης ναρκωτικών και ότι όταν έχανε τον έλεγχο ήταν βίαιος. Η ίδια δήλωσε ότι έχει διακόψει κάθε σχέση μαζί του. Υπογράμμισε επίσης ότι το σοκ που υπέστη ήταν μεγάλο, διότι δεν περίμενε τέτοια συμπεριφορά από έναν άνθρωπο με τον οποί0 είχαν κοινή πορεία.

Περισσότερα Εδω