Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί του Βόλου σε έναν 56χρονο άνδρα, με καταγωγή από την Αλβανία, ο οποίος καταγγέλθηκε τα μεσάνυχτα της Τετάρτης οτι απειλεί να σκοτώσει τη σύζυγό του και τις τρεις κόρες τους.Ο αλλοδαπός διαμένει με την οικογένειά του σε σπίτι στα Κάτω Λεχώνια και το τελευταίο διάστημα παρουσίαζε έντονη παραβατική και βίαιη συμπεριφορά. Η κατηγορίες που αντιμετωπίζει αφορούν ενδοοικογενειακή απειλή κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή και ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη κατά της συζύγου του και των τριών παιδιών του.

Ο 56χρονος και η 46χρονη ζούνε τα τελευταία χρόνια σε μία μονοκατοικία έξω από τον Βόλο και έχουν τρεις κόρες 13, 18 και 23 ετών. Όλη η οικογένεια ζει έναν εφιάλτη, με τον πατέρα να τους απειλεί σε καθημερινή βάση και να τους συμπεριφέρεται βίαια. Την τελευταία φορά μάλιστα, απείλησε οτι θα τις σκοτώσει, γεγονός που ξεχείλισε το ποτήρι της αγανάκτησης. Το ημερολόγιο έγραφε 13 Μαίου, όταν απείλησε μετά από καβγά τς κόρες του οτι θα τις σκοτώσει, ενώ στη συνέχεια έπιασε την 48χρονη σύζυγό του από το λαιμό και την χτύπησε, ενώ βρισκόταν σε κατάσταση μέθης. Παράλληλα, επιτέθηκε στην 23χρονη κόρη του χτυπώντας το κεφάλι της στον τοίχο και τραυματίζοντάς την. Τότε η 48χρονη γυναίκα κάλεσε την Αστυνομία, μη αντέχοντας το μαρτύριο που ζει σχεδόν σε καθημερινή βάση.

Ο φερόμενος ως δράστης οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, αλλά η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε γιατί θα ακολουθηθεί η διαδικασία της ποινικής διαμεσολάβησης, ενώ το Δικαστήριο που επέβαλε περιοριστικούς όρους να μη διαμένει στο σπίτι με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του, και να μην πλησιάζει τη σύζυγο και τις κόρες του σε απόσταση μικρότερη των 50 μέτρων.

Περισσότερα Εδω