Αγέλες σκύλων επιτέθηκαν σήμερα σε πολίτες, στην παραλία του Βόλου και έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας. Σήμερα το πρωϊ γνωστός γιατρός του Βόλου δέχτηκε επίθεση από αγέλη σκύλων στην παραλία . Τα σκυλιά του έσκισαν το παντελόνι, ενώ ο ίδιος είναι ιδιοκτήτης σκύλων και γνώριζε πως να αντιδράσει, χωρίς να τραυματιστεί. Λίγη ωρα νωρίτερα αγέλη οχτώ ζώων επιτέθηκε σε γυναίκα έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας. Την ωρα που περπατούσε, ένα ζώο της επιτέθηκε και της έσκισε το μπουφάν.

“Προσπαθούσα να κρύψω τα χέρια μου για να μην με δαγκώσει και το σκυλί έσκιζε το μπουφάν, με τραβούσε συνέχεια. Αμέσως τα υπόλοιπα ζώα με περικύκλωσαν και γαύγιζαν. Ισως φταιει που δεν ταϊζονται και είναι αγριεμένα. Φοβήθηκα, έτρεμα”, είπε η ίδια στα gegonota. news. Εκείνη την ωρα περνούσε με το αυτοκίνητό του ένας οδηγός που έβλεπε όλη την σκηνή και άρχισε να κορνάρει. “Στάθηκε πίσω μου και κορνάριζε ο οδηγός και έτσι φοβήθηκαν τα σκυλιά και διαλύθηκαν. Ετρεξα αμέσως και έφυγα” , είπε η σοκαρισμένη γυναίκα.

Στην συγκεκριμένη περιοχή τα ζώα έχουν επιτεθεί και σε παιδιά , από το σχολείο, που βρίσκεται δίπλα από την Αστυνομική Διεύθυνση, ενώ σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά η Αστυνομία εχει ζητήσει κατ΄επανάληψη από τον Δήμο Βόλου να προχωρήσει σε περισυλλογή των ζώων, αλλά δεν εισακούγεται.

Πηγή: gegonota.news

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω