Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση διεξάγεται στην λεγόμεμη «ευρωπαϊκή συνοικία» των Βρυξελλών, δηλαδή την περιοχή κοντά στην έδρα της Κομισιόν. Η αστυνομία αναζητά ένοπλους που βρήκαν καταφύγιο στην περιοχή, ανακοίνωσε απόψε το γραφείο της Εισαγγελίας των Βρυξελλών.

«Η αστυνομία ειδοποιήθηκε γύρω στις 6 το απόγευμα για ένα περιστατικό στην ευρωπαϊκή συνοικία», εξηγεί ο Βιλεμιέν Μπαέρτ, εκπρόσωπος της Εισαγγελίας.

«Πολλοί ένοπλοι ύποπτοι λέγεται ότι κατέφυγαν στην περιοχή. Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή και τώρα αναζητά αυτούς τους ανθρώπους», αναφέρει στην ιστοσελίδα της η εφημερίδα LeSoir.

«Η αστυνομία αναζητά αρκετούς ένοπλους υπόπτους στη rue Boduognat, που βρίσκεται μεταξύ της Square Ambiorix και της rue de la Loi. Είναι ταμπουρωμένοι σε ένα κτίριο. Αρκετές αστυνομικές δυνάμεις έχουν αναπτυχθεί επί τόπου, ελικόπτερα, πυροσβέστες και μέλη ειδικών μονάδων. Οι γύρω δρόμοι έχουν αποκλειστεί», αναφέρει η εφημερίδα La Libre.

Σύμφωνα με την Sudinfo η επιχείρηση της αστυνομίας στο εσωτερικό του κτιρίου ολοκληρώθηκε στις 11 μ.μ. (μεσάνυχτα ώρα Ελλάδας).

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

//platform.twitter.com/widgets.js

Περισσότερα Εδω