Ο Ηλίας Αβασκαντήρας είναι κρεοπώλης – μοντέλο και εργάζεται στο κρεοπωλείο του πατέρα του από 10 ετών.

Μιλώντας στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και στη Φωτεινή Λάσπα, ο Ηλίας Αβασκαντήρας αποκάλυψε πως προέκυψε το modeling στη ζωή του, αλλά και το πώς καταφέρνει να συνδυάζει δύο τόσο διαφορετικά επαγγέλματα μαζί με τις οικογενειακές του υποχρεώσεις.

«Το modeling προέκυψε εντελώς τυχαία στη ζωή μου όταν με ανακάλυψε ένα πρακτορείο. Είχα ενδοιασμούς όταν ξεκίνησα το modeling αλλά αποδείχθηκε ότι έκανα την σωστή κίνηση γιατί είχα δίπλα μου άψογους επαγγελματίες», ανέφερε ο Ηλίας Αβασκαντήρας.

Και πρόσθεσε: «Το ψυχολογικό κομμάτι είναι το πιο δύσκολο στο modeling γιατί έχει απορρίψεις στα castings. Πρέπει όμως να μην το βάζει κάτω και να συνεχίζεις», είπε για τον χώρο του modeling.

Για την προσωπική του ζωή: «Τα τελευταία χρόνια ζω στην Ελλάδα γιατί παντρεύτηκα και απέκτησα την κορούλα μου. Ήταν απολυτά συνειδητή η απόφαση να κάνω οικογένεια και παιδί. Το πρώτο πράγμα που θέλω όταν ξυπνάω το πρωί είναι οι αγκαλιές της κόρης μου.

Μου έχει συμβεί να βρίσκομαι στη Βενετία για μια καμπάνια και την επόμενη μέρα να είμαι στο κρεοπωλείο και να κόβω κρέας», ανέφερε στο Mega ο Ηλίας Αβασκαντήρας ο οποίος εξομολογήθηκε:  «Ονειρεύομαι να αποκτήσω πολλά παιδιά και να κάνω πάρα πολλά ταξίδια».

Περισσότερα Εδω