Στα τηλεοπτικά πλατό έχει επιστρέψει εδώ και λίγο καιρό η Νάντια Μπουλέ, όμως αυτή τη φορά έχοντας τον ρόλο της παρουσιάστριας. Η ίδια, μετά από χρόνια ενασχόλησης με την υποκριτική και το τραγούδι, είπε το μεγάλο «ναι» στην πρόταση παρουσίασης του «Dot.» μαζί με τον Μίνω Θεοχάρη και έτσι από τις 18 Σεπτεμβρίου και κάθε Σαββατοκύριακο θα δίνουν ραντεβού με τους τηλεθεατές.

Πέρα από την αλλαγή στα επαγγελματικά της, η Νάντια Μπουλέ εδώ και λίγο καιρό βιώνει και μια μεγάλη αλλαγή στα προσωπικά της, αφού τον περασμένο Ιούλιο έγινε μαμά για πρώτη φορά. Η κόρη της την έχει ξετρελάνει και έτσι η ίδια προσπαθεί με κάθε τρόπο να βρει την ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά και τη μητρότητα, που αποτελεί το πιο σημαντικό κομμάτι της ζωής της. 

Το βράδυ της Δευτέρας, η Νάντια Μπουλέ έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τη γέννηση της κόρης της. Λίγο πριν από τη μεγάλη πρεμιέρα, η παρουσιάστρια και ηθοποιός βρέθηκε στο Κηποθέατρο Παπάγου προκειμένου να παρακολουθήσει τη συναυλία του Γιώργου Περρή. Εκεί, την «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός και εκείνη πόζαρε με ένα μεγάλο χαμόγελο.

Δες φωτογραφίες:

Νάντια Μπουλέ-Φιλαρέτη Κομνηνού

Γιώργος Περρής-Νάντια Μπουλέ

Φωτογραφίες: NDP

Περισσότερα Εδω