Τη δική του απάντηση σε όσα δήλωσε πρόσφατα η Θεοφανία Παπαθωμά για τον Γρηγόρη Πετράκο και τη στάση που έχει κρατήσει απέναντι στα μέτρα της κυβέρνησης για τον κορονοϊό θέλησε να δώσει ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης καλεσμένος στην εκπομπή “Στούντιο 4”  αναφέρθηκε στις δηλώσεις της συναδέλφου του χαρακτηρίζοντάς τες “εξωφρενικές”. (δες εδώ τι είχε πει η Θεοφανία Παπαθωμά)

«Θα ήθελα να προσέχουν όλοι οι ηθοποιοί πάρα πολύ τι λένε γιατί τώρα τελευταία δημιουργούνται και κάποιες άσχημες εντυπώσεις από αυτά που λέγονται. Όχι μόνο για το metoo, για πολλά. Άκουσα με προσοχή τη φίλη μου τη Θεοφανία Παπαθωμά που δεν είμαστε φίλοι αλλά την εκτιμώ αφάνταστα σαν ηθοποιό. Το ότι βγαίνεις να μιλήσεις για το πως πρέπει να είμαστε σε ότι αφορά τους εμβολιασμούς…

Ο σύντροφός της λέει αλήθεια και θέλει να αφυπνήσει… Εγώ αυτό το βρήκα εξωφρενικό. Επίσης, η καλή μου αυτή ηθοποιός Θεοφανία Παπαθωμά σε ένα θέατρο δε μπορεί να μπει ως θεατής αλλά ως ανεμβολίαστη – αν είναι – μπορεί να παίζει. Αυτό είναι ένα τρομερό αλαλούμ. Ο ανεμβολίαστος ηθοποιός μπορεί να παίζει αλλά δε μπορεί να είναι θεατής. Στα θέατρα, που δε βάζουν κανέναν παρά μόνο εμβολιασμένους, ούτε με rapid test. Το βρίσκω αλαλούμ και από την πλευρά της πολιτείας. Δε μπορεί να κάνει τέτοια νομοθετήματα» ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Περισσότερα Εδω