Ένας τυχαίος έλεγχος της Τροχαίας που εξελίχθηκε σε επεισοδιακή καταδίωξη, έριξε στα χέρια των αρχών, τον 21χρονο που, αφαίρεσε το πολυτελές αυτοκίνητο Jaguar SUV της γνωστής γυμνάστριας Σόφης Πασχάλη από την περιοχή της Βούλας.

Η σύλληψη του νεαρού, σημειώθηκε χθες 22/5 στις 19:40 στην περιοχή Τσάμι Σαλαμίνας. Όπως αναλυτικά αναφέρεται στο σήμα της ΕΛ.ΑΣ. ο 21χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Γ΄ Τ.Τ. Πειραιώς, να κινείται επί της οδού Ζ. Πηγής και Αρετής (περιοχή Τσάμι Σαλαμίνας) με το Ι.Χ.Ε. αυτ/το, μάρκας «Jaguar Land Rovelimi», μοντέλου Range Rover, χρώματος λευκού της Σόφης Πασχάλη.

Αρχικά του έγινε σήμα προκειμένου να ελεγχθεί, εκείνος όμως δεν υπάκουσε και συνέχισε την πορεία του αναπτύσσοντας μεγαλύτερη ταχύτητα. Φτάνοντας σε αδιέξοδο, ακινητοποίησε το όχημα και τράπηκε σε φυγή πεζός. Μετά από αναζητήσεις, εντοπίστηκε και συνελήφθη σχεδόν 600 μέτρα από το σημείο που εγκατέλειψε το ανωτέρω όχημα».

Η κλεμμένη Jaguar της Σόφης Πασχάλη

Οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια του ελέγχου προκειμένου να διαπιστώσουν σε ποιον ανήκει το πολυτελές όχημα, το χτύπησαν στα τερματικά και ο έλεγχος έβγαλε «λαβράκι».

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το σήμα της αστυνομίας: «Όπως προέκυψε, ανωτέρω όχημα είχε κλαπεί κατά το χρονικό διάστημα 00:00΄ έως 08:00΄ ώρα της 22/05/2024 από την περιοχή της Βούλας, έξωθεν της οικίας της ιδιοκτήτριάς του Σοφίας Πασχάλη η οποία είχε υποβάλει έγκληση την 11:30΄ ώρα της 22/05/2024 στο Τ.Α. Γλυφάδας.

​Ο συλληφθείς και το ανωτέρω όχημα, οδηγήθηκαν στο Τ.Α. Σαλαμίνας, όπου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση των αρ. 169 και 372 Π.Κ. ήτοι « Απείθεια και Κλοπή».

Πηγή: Νewsit/Άρια Καλύβα-Δημήτρης Πόποτας

Περισσότερα Εδω