Μέσα σε μια ζεστή και χαρούμενη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη γιορτή των μαθητών του 12ου Γενικού Λυκείου Λάρισας, στην οποία παραβρέθηκε το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Η εκδήλωση άνοιξε με την απονομή, από την πρόεδρο Αναστασίου-Τσικρικούδη Δήμητρα και την γραμματέα Παυλίδου Αθηνά, τιμητικών βραβείων στις μαθήτριες της Β΄τάξης: Αναστασίου Χριστίνα-Άννα, Βοϊβόντα Βαρβάρα και Μαραγκούλη Αποστολία για την 1η θέση στον τοπικό διαγωνισμό πειραμάτων Φυσικών Επιστημών-ΕΟΕS 2024. Τιμητικός έπαινος απονεμήθηκε, επίσης, στην χημικό Κυρίτση Ιωάννα και στον βιολόγο Δημολιό Ιωάννη, εκπαιδευτικούς του σχολείου, για την προετοιμασία των μαθητριών. Το Δ.Σ. συνεχάρη την ομάδα για την ευόδωση των προσπαθειών της και προέτρεψε τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου να συμμετέχουν σε τέτοιες δράσεις αποκομίζοντας σημαντικές εμπειρίες.

Ο Σύλλογος Γονέων έδωσε, επίσης, συγχαρητήρια στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς για την διοργάνωση της εκδήλωσης και τους ευχήθηκε “Καλές γιορτές”, προσφέροντας χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα, χορηγία των σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω