Μοιράσου το αρθρο!

Η κ.Ζ. Μακρή: «Παραδώσαμε το ασθενοφόρο στην κοινωνία της Σκοπέλου»

Η πολύμηνη πορεία, που ξεκίνησε, τον Ιούνιο του 2021, με πρωτοβουλία της υφυπουργού Παιδείας και Βουλευτή Μαγνησίας κ. Μακρή, ολοκληρώθηκε με επιτυχία και το νέο, μικρό σε όγκο και πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο, τύπου Mercedes Vito, έφτασε στον προορισμό του στο Κέντρο Υγείας Σκοπέλου.
Η υφυπουργός Παιδείας κα Ζέττα Μ. Μακρή παραβρέθηκε, με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση, στην παράδοση του ασθενοφόρου, το οποίο αποτελούσε καθολικό αίτημα της τοπικής κοινωνίας. Οι εκκλήσεις του Δημάρχου Σκοπέλου κ. Στ. Περίσση ώθησαν την κα Μακρή στην αναζήτηση χορηγιών για την κάλυψη μιας ανάγκης υψίστης προτεραιότητας, όπως αυτής της αντιμετώπισης περιστατικών υγείας κατοίκων και επισκεπτών.
Η υφυπουργός Παιδείας σε άμεση, άψογα συντονισμένη και επισταμένως στοχευμένη συνεργασία με τους Διευθύνοντες Συμβούλους του ομίλου ΟΤΕ κ. Μιχάλη Τσαμάζ και της ΔΕΔΔΗΕ κ. Τάσο Μάνο, τον Σκοπελίτη, στην καταγωγή, γνωστό γυναικολόγο – μαιευτήρα κ. Γιώργο Σταματίου, πρόεδρο του ΔΣ του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, τον Διοικητή της 5ης ΥΠΕ κ. Φώτη Σερέτη, την Ανώνυμη Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Άγονη Γραμμή Γόνιμη», τον Δήμαρχο Σκοπέλου κ. Σταμάτη Περίσση, τις εκδόσεις Κτίριο του κ. Παπαϊωάννου και την κα Τίτη Ψυλάκη Πετραλιά κατάφεραν να αποδείξουν έμπρακτα το ρητό “η ισχύς εν τη ενώσει”.
Η κα Μακρή, κατά την παράδοση του οχήματος, μίλησε, φανερά συγκινημένη, για την ευτυχή στιγμή που αξιώθηκαν να μοιραστούν όλοι όσοι συνέβαλλαν στην εξασφάλιση του ασθενοφόρου: “Δεκαοχτώ μήνες κοινής προσπάθειας και δουλειάς επιβραβεύονται, σήμερα, με την αίσια έκβαση και ικανοποίηση του αιτήματος των κατοίκων για ανεμπόδιστη πρόσβαση στις υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης του Κέντρου Υγείας Σκοπέλου. Η παράδοση του μικρού σε όγκο και πλήρως εξοπλισμένου ασθενοφόρου, το οποίο πληροί τις αυστηρές προδιαγραφές του ΕΚΑΒ, είναι, για όλους μας, η επισφράγιση της εποικοδομητικής συνεργασίας, που υποστηρίξαμε ένθερμα όλο αυτό το διάστημα.

Ευχαριστώ από καρδιάς τους συνοδοιπόρους μου, που με προσωπική δέσμευση και εταιρική υπευθυνότητα, έκαναν πραγματικότητα αυτή τη δωρεά. Η ευγενική σας χορηγία αναβαθμίζει σημαντικά τις υπηρεσίες υγείας του νησιού και εξασφαλίζει την προσβαση ακόμα και στους πιο στενούς δρόμους των οικισμών της Σκοπέλου καλύπτοντας έμπρακτα την ανησυχία και την αγωνία των νησιωτών”.

ΓΙΑ ΤΟ ASTRA .GR -ASTRA TV
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ

Περισσότερα Εδω