Στο εδώλιο του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου θα καθίσει τη Δευτέρα ένας 35χρονος, που οδηγήθηκε στα Δικαστήρια την Παρασκευή, πήρε προθεσμία και κρατείται, με τις κατηγορίες της απόπειρας κλοπής, εξύβρισης κατά συρροή, απειλής κατά συρροή, ενδοοικογενειακής βίας κατά συρροή και της σωματικής βλάβης κατά συρροή.

Ο άνδρας στις 11 το βράδυ της Πέμπτης μπήκε στο διαμέρισμα της μιας αδελφής του και προσπάθησε να κλέψει την τηλεόραση, για να την πουλήσει, για να βρει χρήματα να αγοράσει τη δόση του, καθώς είναι τοξικομανής. Ωστόσο τον αντιλήφθηκε η μητέρα του, που μένει στον πάνω όροφο, προσπάθησε να τον εμποδίσει και σύμφωνα με το κατηγορητήριο την εξύβρισε και την απείλησε ότι θα της κάνει κακό.
Ανάμεσά τους μπήκαν και οι δύο αδελφές του και ο γαμπρός του, με τον άνδρα να φέρεται πως τους επιτέθηκε και τους χτύπησε. Κλήθηκε η Αστυνομία και ο 39χρονος συνελήφθη και κρατήθηκε όλο το βράδυ στα κρατητήρια χθες οδηγήθηκε στο αυτόφωρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος κατέθεσε ότι δεν έκλεψε την τηλεόραση, αλλά να την άφησε στη θέση της, γιατί την είχε κλέψει η μικρή του αδελφή.
Ο 39χρονος, αφού πρώτα ζήτησε να αναβολή στη συνέχεια ανέφερε πως διαμένει με τους γονείς του και ότι μετά το επεισόδιο θα βρεθεί άστεγος.
Η εισαγγελέας της έδρας, πρότεινε να συνεχιστεί η κράτησή του, αφού έχει και στο παρελθόν καταδικαστεί για επεισόδια ενδοοικογενειακής απειλής, κάτι που έγινε αποδεκτό και μέχρι τη Δευτέρα παραμένει κρατούμενος στο Αστυνομικό Μέγαρο.

Περισσότερα Εδω