Η Μπενφίκα απέσπασε λευκή ισοπαλία από την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου», με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο που κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας, μετά το τέλος του παιχνιδιού, αναφέρθηκε στη μεγάλη χαμένη ευκαιρία του συμπαίκτη του, Σεφέροβιτς, ενώ τόνισε πως η πρόκριση δεν είναι στα χέρια της ομάδας του.

«Γνωρίζαμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Αμφότερες οι ομάδες δημιούργησαν πολλές φάσεις. Το 0-0 είναι καλό αποτέλεσμα. Δεν είδα καλά την ευκαιρία του Χάρις Σεφέροβιτς, είχα συμπαίκτες μπροστά μου. Είδα την πάσα, περίμενα να σκοράρει, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Παίξαμε πραγματικά καλά σήμερα. Ελπίζω ο Σεφέροβιτς να σκοράρει στο επόμενο παιχνίδι» τόνισε αρχικά ο Βλαχοδήμος και πρόσθεσε: «Πρέπει να νικήσουμε την Ντινάμο Κιέβου στο επόμενο παιχνίδι. Παίζουμε στην έδρα μας, με τον κόσμο το πλευρό μας. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Δεν έχουμε την πρόκριση στα χέρια μας, επειδή η Μπαρτσελόνα παίζει με την Μπάγερν. Θα δούμε τι θα συμβεί».

Για τον Τσάβι: «Ξέραμε ότι παίζουν με καινούργιο προπονητή. Ο νέος προπονητής φέρνει νέα πνοή στην ομάδα, αλλά δεν μιλάμε πολύ γι’ αυτά μιλάμε για την ομάδα μας και για το πλάνο μας».

Περισσότερα Εδω