Σίγουρος ότι ο Παναθηναϊκός έχει τις προϋποθέσεις να πανηγυρίσει απόψε στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ, (19:30), εμφανίστηκε ο 23χρονος Βραζιλιάνος μέσος, Ματέους Βιτάλ, μιλώντας στην εφημερίδα της πατρίδας του Lance.

«Γνωρίζουμε τη σημασία αυτής της αναμέτρησης και θα προσπαθήσουμε να μπορέσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να διατηρήσουμε αυτή την καλή πορεία που έχουμε. Ξέρουμε τις δυσκολίες, είναι εκτός έδρας παιχνίδι, αλλά έχουμε προϋποθέσεις για να κερδίσουμε και να ανέβουμε στη βαθμολογία», είπε ο Βιτάλ, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός από την Κορίνθιανς στον Παναθηναϊκό.

Οι «πράσινοι», όπως σημειώνεται «έρχονται από τρεις σερί νίκες, δύο παιχνίδια για το πρωτάθλημα Ελλάδας και ένα κόντρα στο Κύπελλο Ελλάδας, με τον Βιτάλ βασικό σε όλες αυτές τις αναμετρήσεις», ενώ αναφέρεται, ότι «από τότε που έφτασε στον Παναθηναϊκό, ο Ματέους Βιτάλ έχει παίξει 12 φορές, τις 11 ως βασικός, με ένα γκολ και μια ασίστ στην περίοδο».

Ο Βραζιλιάνος μέσος πιστεύει ότι ο Παναθηναϊκός έχει τις δυνατότητες να «απαντήσει» με επιτυχία στις αγωνιστικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

«Και οι δύο διοργανώσεις είναι σημαντικές και θα παλέψουμε γι’ αυτές. Έχουμε μια δυνατή και καλή ομάδα, όλοι μπορούν να παίξουν και διατηρείται το επίπεδο. Νιώθω πολύ καλά, όλοι με υποδέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο και έψαχνα να το ανταποδώσω στο γήπεδο», πρόσθεσε ο Ματέους Βιτάλ, ο οποίος είναι δανεικός στους «πράσινους» έως τον Ιούνιο του 2022 με οψιόν 4 εκατομμυρίων για το 50% των δικαιωμάτων του σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός θελήσει να τον αποκτήσει.

Περισσότερα Εδω