Full time μαμά είναι η Χριστίνα Μπόμπα, αφού οι κόρες της έχουν μονοπωλήσει την προσοχή και το ενδιαφέρον της. Η γνωστή influelcer έχει αφοσιωθεί εξ ολοκλήρου στα δίδυμα και κάθε ημέρα που περνά χαίρεται να τα βλέπει να μεγαλώνουν.

Η γλυκιά μανούλα μπορεί να μην βρίσκεται σε κάποιο νησί μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη ενόψει καλοκαιριού, όμως η χαρά που της δίνουν οι κόρες της δεν συγκρίνεται με τίποτα άλλο στον κόσμο. Η Χριστίνα Μπόμπα έχει προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα που επικρατούν στη ζωή της και όσο περνάει ο καιρός το απολαμβάνει όλο και περισσότερο.

Συχνά, μάλιστα, η ίδια μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της με τα παιδιά στο σπίτι. Το μεσημέρι της Τρίτης, η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε στο προφίλ της ένα βίντεο, στο οποίο φαίνονται οι δίδυμες κόρες της να κοιμούνται.

Η μία βρίσκεται στην αγκαλιά της ενώ η άλλη στο κρεβατάκι δίπλα της. Μπορεί τα κορίτσια να μετρούν μόλις ενάμιση μήνα ζωής, όμως έχουν ήδη αποκτήσει το δικό τους στιλ, μιας και η Χριστίνα Μπόμπα τις ντύνει ασορτί. 

Δες το βίντεο:

Περισσότερα Εδω