Να ξεχάσουν το καταστροφικό τέταρτο δεκάλεπτο στο ματς με την Αναντολού Εφές και να επικεντρωθούν στον αυριανό αγώνα (19/11) με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, κάλεσε με δηλώσεις του τους συμπαίκτες του, ο Σάσα Βεζένκοφ.

«Παίζουμε ένα κρίσιμο παιχνίδι, με μία πολύ φορμαρισμένη ομάδα, που έχει δείξει από νωρίς στη Euroleague ότι πάει για μεγάλα πράγματα. Θέλουμε να αξιοποιήσουμε την έδρα μας, προερχόμαστε από δύο άσχημα αποτελέσματα, οπότε θέλουμε σίγουρα να πάρουμε αυτή τη νίκη και να συνεχίσουμε το αήττητο μέσα στο γήπεδό μας», τόνισε αρχικά ο Βεζένκοφ στη Media Day της ομάδας του Πειραιά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Η Euroleague είναι έτσι που παίζουμε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Σίγουρα, η έδρα και ο κόσμος μας δίνουν δύναμη, αλλά δεν πρέπει να μείνουμε μόνο σ’ αυτό. Πρέπει να παίρνουν κι εκτός έδρας αποτελέσματα. Το μόνο που μας ενδιαφέρει τώρα είναι να νικήσουμε τη Μακάμπι, γιατί είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για τη συνέχεια μέσα στη διοργάνωση».

Τέλος, σχολίασε για την ήττα από την Εφές: «Το τέταρτο δεκάλεπτο με την Εφές δεν χρειάζεται να το σχολιάσω. Δεν πήγαμε καν να παίξουμε. Ήταν ντροπή, δεν κάναμε τίποτα σωστά ούτε σε άμυνα, ούτε σε επίθεση, αλλά πρέπει να το ξεχάσουμε γιατί έχουμε έναν αγώνα αύριο. Σίγουρα, θέλαμε να διεκδικήσουμε τη νίκη στο χθεσινό παιχνίδι, δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να το ξεχάσουμε και να βελτιωθούμε, για να νικήσουμε αύριο οπωσδήποτε».

Περισσότερα Εδω