Την πίστη του πως ο Ολυμπιακός μπορεί να επιστρέψει με το διπλό από το Μόναχο εξέφρασε ο Σάσα Βεζένκοφ, ενόψει της αυριανής (0/3, 21:45) αναμέτρησης με την Μπάγερν, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Euroleague.

Αναλυτικά παρακάτω όσα δήλωσε:

«Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απαιτητικό, απέναντι σε μια ομάδα που πάντα προετοιμάζει τα παιχνίδια πάρα πολύ καλά. Έχει έμπειρους παίκτες και έναν πάρα πολύ καλό προπονητή. Θα πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι και να παίξουμε πάρα πολύ δυνατά. Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό, τα ριμπάουντ και να παίξουμε πολύ δυνατά, ακολουθώντας το πλάνο που έχουμε καταστρώσει, ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη σε αυτό το απαιτητικό παιχνίδι».

Για το αν η απουσία των διεθνών με την Εθνική ομάδα και το γεγονός ότι η γερμανική ομάδα δεν έχει δώσει αγώνα Ευρωλίγκας των τελευταίο μήνα, είναι στοιχεία που θα επηρεάσουν το ματς: «Δεν νομίζω πως στο επίπεδο που είμαστε επηρεάζουν τόσο πολύ όλα αυτά. Ο κάθε παίκτης και η κάθε ομάδα ξέρει πως να διαχειριστεί αυτές τις καταστάσεις. Εμείς σκεφτόμαστε μόνο τη δική μας ομάδα. Θέλουμε να είμαστε 100% έτοιμοι σωματικά και πνευματικά. Κάναμε μια καλή προετοιμασία, έχουμε ρυθμό, οπότε νομίζω πως είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό το παιχνίδι».

Για την επέκταση του συμβολαίου του Μουσταφά Φαλ και την πολιτική του Ολυμπιακού να ανανεώνει πρόωρα παίκτες: «Σίγουρα οι ομάδες που έχουν πετύχει σε όλα τα αθλήματα τα τελευταία χρόνια έχουν τους ίδιους παίκτες και απλά γίνονται κάποιες μικρές προσθήκες. Το ότι η ομάδα αποφάσισε να ανανεώσει τον Μους σημαίνει πως κάτι είδε σε αυτόν, είναι πολύ ευχαριστημένη όπως και όλοι μας. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για τον επιπλέον λόγο ότι ο Μουσταφά είναι και πολύ καλό παιδί. Το άξιζε 100%. Πολλά συγχαρητήρια».

Περισσότερα Εδω