Η Μάρω Λύτρα έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης και θέλησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram να ξεκαθαρίσει τη θέση της και να ενημερώσει τους θαυμαστές της.

Όπως έγραψε η τραγουδίστρια με ανάρτησή της στα social media, εδώ και αρκετό καιρό άγνωστοι έχουν παραβιάσει την σελίδα και τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook και δημοσιεύουν υλικό με σκοπό να «βγάζουν» χρήματα με το όνομά της.

Η Μάρω Λύτρα φαίνεται να έχει χάσει κάθε επαφή με τους λογαριασμούς της στο Facebook, ενώ ξεκαθάρισε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram πως δεν έχει καμία σχέση με το περιεχόμενο που δημοσιεύεται, θέλοντας έτσι να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Θα ήθελα να σας ενημερώσω πως η σελίδα μου, καθώς και το προσωπικό μου προφίλ στο Facebook έχουν παραβιαστεί εδώ και ένα μήνα και έχω χάσει την πρόσβαση. Δεν έχω καμία σχέση με το περιεχόμενο που δημοσιεύεται σε αυτές τις σελίδες και δεν προέρχονται από εμένα. 

Παρακαλώ αν κάποιος γνωρίζει για το πώς μπορώ να αποκτήσω ξανά πρόσβαση, ας επικοινωνήσει μαζί μου.. Όπως και να ‘χει θα σας παρακαλούσα να κάνετε όλοι αναφορά (report) σε αυτή τη σελίδα. Πρόκειται για εγκληματίες που βγάζουν χρήματα χρησιμοποιώντας τις σελίδες και το όνομα μου. Σας ευχαριστώ».

Περισσότερα Εδω