Για την προσωπική και επαγγελματική της πορεία μίλησε η Μαριάντα Πιερίδη καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» με τη Μπέττυ Μαγγίρα.

Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην περίοδο της εγκυμοσύνης της, αλλά και στο ατυχές συμβάν που την έκανε να αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στην οικογένειά της.

«Τραγουδούσα μέχρι και τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης μου. Δεν ήθελα να το αποκαλύψω πιο νωρίς γιατί είχα και δύο αποκολλήσεις και σταμάτησα να τραγουδάω. Συνέχισα λίγους μήνες μετά τη γέννα, αλλά είχα μια πολύ τραυματική εμπειρία με την κοπέλα που με βοηθούσε με το παιδί στο σπίτι», ανέφερε η Μαριάντα Πιερίδη.

«Κι εγώ και ο Δημήτρης αποφασίσαμε να μεγαλώσει ο Νικόλας μας  όπως πρέπει και με τον άνθρωπο που πρέπει. Με αυτά κι αυτά, περάσανε λίγα χρόνια και να’ μαστε τώρα στο J2US. Δεν το κυνηγούσα όμως να επιστρέψω, με κυνηγούσανε (οι προτάσεις) 

Με το παιδί αλλάξανε τα όριά μου. Εκεί που υπήρχε ένα μάκρος στα όρια, ξαφνικά κοντύνανε πολύ. Η νύχτα είναι πολύ σκληρή και δεν έχει φανεί τίποτα προς τα έξω», εξομολογήθηκε η γνωστή τραγουδίστρια. 

Η Μαριάντα Πιερίδη μιλώντας για τη νύχτα, περιέγραψε τη συνάντηση που είχε με γνωστό επιχειρηματία, όταν βρέθηκε στο γραφείο του, προκειμένου να συζητήσουν για τη συνεργασία τους.

«Μου έχει τύχει άνθρωπος επιχειρηματίας πολύ γνωστός, σε ένα από τα ραντεβού μας για να μιλήσουμε, μπήκα χωρίς τον ατζέντη μου και βγάζει ένα όπλο πάνω στο γραφείο. Στην αρχή μου λέει “τώρα δεν μπορούμε να μιλήσουμε” εγώ συγκοπή, κοκκίνησα, άλλο περίμενα και άλλο μου εμφανίστηκε. Βγάζει το όπλο πάνω και μου λέει: “Τώρα μπορούμε να μιλήσουμε”» ανέφερε η Μαριάντα Πιερίδη.

Περισσότερα Εδω