Στην Ιορδανία έφτασαν πριν από λίγες ώρες ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον για το γάμο του πρίγκιπα και διαδόχου του θρόνου Χουσεΐν μπιν Αμπντάλα Β΄ με τη Ράτζουα Αλ-Σάιφ.

Το πριγκιπικό ζεύγος της Μεγάλης Βρετανίας αναχώρησαν το πρωί της Τετάρτης 1/6 από το αεροδρόμιο του Νόρφολκ και ο φακός τους τσάκωσε κατά την είσοδό τους στο ξενοδοχείο πέντε αστέρων «The St. Regis Amman» στην ιορδανική πρωτεύουσα. O πρίγκιπας Oυίλιαμ αναμενόταν να βρίσκεται εκεί, αλλά δεν ήταν γνωστό εάν θα τον συνόδευε η σύζυγός του. Όπως αναφέρει η DailyMail η Κέιτ Μίντλετον η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις με ένα σκούρο κοστούμι Alexander McQueen έχει πολύ καλή σχέση με την βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας, τη μητέρα του γαμπρού.

Δες το βίντεο:

Η γαμήλια τελετή του πριγκιπικού ζευγαριού της Ιορδανίας πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο παλάτι Ζαχράν και αμέσως μετά θα ακολουθήσει το επίσημο δείπνο με τη συμμετοχή 1.700 καλεσμένων στο Παλάτι Αλ-Χουσεϊνία.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η σημερινή μέρα έχει κηρυχθεί εθνική αργία για τη χώρα στην οποία θα πραγματοποιηθούν εορταστικές εκδηλώσεις και στα 12 κυβερνεία με αφορμή τον πριγκιπικό γάμο.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: Splash Ideal/Images

Πηγή εσωτερικής φωτογραφίας: Reuters

//platform.twitter.com/widgets.js

Περισσότερα Εδω