Οι μπουλντόζες έπιασαν δουλειά στη Μύκονο. Από νωρίς το πρωί της Πέμπτης 1/6 άρχισε η κατεδάφιση τμημάτων των παράνομων κατασκευών του γνωστού beach bar στην Ψαρού της Μυκόνου. Οι μπουλντόζες έφτασαν εκεί με το πρώτο φως της ημέρας. Στο σημείο υπήρχαν αστυνομικοί για λόγους ασφαλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του T-live ακυρώθηκε το προγραμματισμένο μεγάλο πάρτι για τη βάφτιση του παιδιού του Βασίλη Μιχαήλ και της Χριστίνας Βακκάκη, αυτό το Σάββατο. Στο πάρτι του εφοπλιστή και της κόρης του Mr Jumbo θα τραγουδούσε ο Σάκης Ρουβάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας εστάλη έγγραφο στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου προκειμένου από την κατεδάφιση να εξαιρεθούν, προς το παρόν, τα δύο βασικά κτήρια 520 τμ και 39 τμ στα οποία οι Επιθεωρητές Περιβάλλοντος είχαν εντοπίσει παρανομίες.

Σήμερα, στο γνωστό beach bar βλέπουμε ό,τι απέμεινε μετά την κατεδάφιση. Ένας σωρός από μπάζα που κατά τη διάρκεια της ημέρας θα απομακρυνθούν.

Την περασμένη εβδομάδα οι ιδιοκτήτες μπιτς μπαρ στην παραλία του Πανόρμου κατεδάφισαν μόνοι τους αυθαίρετες κατασκευές τους Νωρίτερα, το Εφετείο Σύρου είχε αποσύρει το αίτημα τους για αναστολή της απόφασης σφράγισης της επιχείρησής τους.

Περισσότερα Εδω