Σε όμορφη εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκε πλήθος κόσμου το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής του Δήμου Λαρισαίων.

Ο διευθυντής του ΔΩΛ κ. Χρήστος Λενούτσος ευχαρίστησε θερμά τα παιδιά και τους γονείς τους που τα εμπιστεύονται τόσα χρόνια στο ΔΩΛ, προσθέτοντας ότι

«η μουσική θα συντροφεύει πάντα τα παιδιάς σε όποια πτυχή της ζωής τους…». Επίσης ευχαρίστησε και τους καθηγητές και τους συνεργάτες του».

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Θωμάς Ρετσιάνης, σημείωσε πως: «Καλή χρονιά σε όλους. Εκφράζω την επιβεβαίωση όλων όσων είπαμε μέχρι τώρα και να πω ότι παρότι προχωρήσαμε στην διοικητική συγχώνευση του Ωδείου με τις υπηρεσίες του δήμου, δεν πρόκειται να επηρεάσει και δεν θα το επιτρέψουμε να γίνει αυτό ούτε το εκπαιδευτικό του έργο, ούτε τους καθηγητές ούτε τους μαθητές, ούτε το αξιόλογο και αναγνωρισμένο σε όλη την Ελλάδα, καλλιτεχνικό του έργο. Ήδη οι υπηρεσίες του δήμου δουλεύουν για να ξεπερνιούνται όλες οι αρρυθμίες. Με αυτή την αισιοδοξία θα προγραμματίσουμε πρωτοποριακές δράσεις και εκδηλώσεις για να είναι το ΔΩΛ ένα στέρεο λειτουργικά οικοδόμημα, διάφανο, που θα ακτινοβολεί, να θα έχει ενοποιητικό και ιαματικό τρόπο λειτουργίας».

Μετά την κοπή των τεσσάρων πιτών ακολούθησε πλούσιο μουσικό πρόγραμμα από την “ιπτάμενη” πιανίστρια Έλενα Ξύδια.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ: Κώστας Τσιάρας – onlarissa.gr 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω