«Ήταν τεράστιο λάθος, το μετανιώνω και ζητάω συγγνώμη» δήλωσε χθες ενώπιον του Τριμελούς Αυτοφώρου Πλημμελειοδικείου Λάρισας ένας 36χρονος οδηγός ο οποίος, παρότι παραβάτης, δεν διατήρησε την ψυχραιμία του και έσπρωξε δίχρονο τροχονόμο με αποτέλεσμα από την πτώση ο αστυνομικός να τραυματιστεί.

Ο 36χρονος είχε σταθμεύσει προσωρινά αλλά παράνομα προχθές το βράδυ επί της Παπαναστασίου 70 στο κέντρο της Λάρισας προκειμένου να πληρώσει σε ένα κατάστημα, όπως εξήγησε στο Δικαστήριο.

Όταν ο τροχονόμος του ζήτησε να απομακρυνθεί εκείνος αντέδρασε και κουβέντα στην κουβέντα, έχοντας μάλιστα τη λανθασμένη εντύπωση ότι του βεβαιώθηκε ήδη παράβαση, έσπρωξε τον τροχονόμο με αποτέλεσμα ο 51χρονος αστυνομικός από την πτώση του πάνω στο περιπολικό να τραυματιστεί στον αυχένα, ευτυχώς ελαφρά, σύμφωνα με την ιατρική βεβαίωση.

Οι δύο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια, με τον 36χρονο αρνούμενο τη σύλληψη να επιβιβάζεται στο αυτοκίνητό του και να επιχειρεί να διαφύγει. Για να συλληφθεί τελικά λίγα λεπτά αργότερα ενώ έστριψε στο ύψος του Δημαρχείου της Λάρισας και κρατούμενος χθες το μεσημέρι να παραπεμφθεί ενώπιον του Αυτοφώρου, κατηγορούμενος για βία κατά υπαλλήλου όπως και για πρόκληση σωματικής βλάβης.

Εφημερίδα Ελευθερία / Βαγγέλης Κακκάρας

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω