Διευκρινίσεις για τη δήλωσή του μετά το τέλος του ματς με τον Ατρόμητο έδωσε ο στόπερ του ΠΑΟΚ, Φερνάντο Βαρέλα, που μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από το παιχνίδι με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας για την 5η αγωνιστική του Europa Conference League (25/11, 19:45).

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο αμυντικός του ΠΑΟΚ:

Για τη δήλωσή του μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο:

«Ναι, ίσως να μην εξέφρασα σωστά αυτό που ήθελα να πω. Δεν υπάρχει κανένας άλλος που να πιστεύει περισσότερο σ’ αυτή την ομάδα από τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές. Κάθε πρωί ξυπνάμε και πηγαίνουμε στην προπόνηση με στόχο να βελτιωθούμε, να περάσουμε τη νοοτροπία που θέλει ο προπονητής και να κατακτήσουμε τίτλους γράφοντας ιστορία με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Βρίσκομαι από το 2016 και έχω την τύχη να είμαι ένας από τους αρχηγούς της ομάδας, μαζί με άλλους συμπαίκτες μου, όπως ο Βιεϊρίνια, ο Πασχαλάκης, ο Κρέσπο, έχουμε έναν… διπλό ρόλο και πρέπει να δίνουμε ένα σοκ στους υπόλοιπους, ώστε να καταλαβαίνουν όλοι σε ποια ομάδα αγωνίζονται. Είμαστε 7 πόντους πίσω από τον Ολυμπιακό, είναι η στιγμή που πρέπει να ξυπνήσουμε. Με κάθε τρόπο πρέπει να αντιδράσουμε και να ανατρέψουμε την κατάσταση. Αν δεν πιστεύαμε δε θα είχαμε θέση, δεν θα μας άξιζε να είμαστε σε αυτή την ομάδα και να παίζουμε γι’ αυτόν τον κόσμο».

Για τη σύγκριση που γίνεται με την ομάδα του νταμπλ:

«Ξέρω ότι γίνεται συζήτηση για την απόδοσή μου. Δουλεύω κάθε μέρα για να βελτιωθώ, ξέρω τον εαυτό μου και ξέρω ότι δίνω τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Θέλω να γίνω καλύτερος και να φτάσω στην απόδοση που είχα παλαιότερα. Μπορεί ο Ραζβάν να είναι παλιός όμως και πάλι είναι μια καινούργια κατάσταση και πρέπει και πάλι να μπούμε όλοι μαζί σαν ομάδα στη νοοτροπία που θέλει να μας περάσει».

Για την αναμέτρηση με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας:

«Το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για να περάσουμε στην Ευρώπη. Είμαστε στον ΠΑΟΚ και πάμε σε κάθε παιχνίδι για την νίκη. Είναι καλή ομάδα η Σλόβαν παίζει στην έδρα της, έχουμε την ευκαιρία να περάσουμε και δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε την ισοπαλία γιατί αν μπεις στο γήπεδο με αυτή την λογική τότε θα την… πατήσεις».

Περισσότερα Εδω