Τον βανδαλισμό του πανό διαμαρτυρίας του στην απεργία της 31 Ιανουαρίου καταγγέλλει με σχετική ανακοίνωσή του το Συνδικάτο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων νομού Λάρισας. Ειδικότερα, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωσή τους:

Το Συνδικάτο οικοδόμων και συναφών επαγγελμάτων Ν. Λάρισας καταγγέλλει τον άνανδρο βανδαλισμό του πανό των οικοδόμων που προπαγάνδιζε την Απεργία στις 31 Γενάρη, με αγκυλωτούς σταυρούς, θεωρώντας ότι έτσι μπορεί να τρομοκρατήσει τους οικοδόμους, που αγωνίζονται για την εφαρμογή της Κλαδικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, από την κυβέρνηση και την εργοδοσία.

Τέτοιου είδους πρακτικές που δεν θέλουν την οργάνωση των εργατών στα σωματεία, να αγωνιζόμαστε ενωμένοι για τα δικαιώματα μας και όχι ο καθένας μόνος του με την εργοδοσία, να παζαρεύουμε την εργατική μας δύναμη, όπως γίνεται σήμερα, να μας πετσοκόβουν τα ένσημα, να δουλεύουμε σαν σκλάβοι, να μην μας φτάνουν τα ένσημα να βγούμε σε σύνταξη, να αναγκαζόμαστε να δουλεύουμε και όταν βγούμε σε σύνταξη, να σκοτωνόμαστε πέφτοντας από την σκαλωσιά για τα κέρδη των λίγων, αυτά δεν τα ανεχόμαστε. Όταν παράγεται τεράστιος πλούτος από τις δικές μας πλάτες και εμείς δεν μπορούμε να ζήσουμε!!!

Την απάντηση θα την πάρουν με την νέα απεργιακή κινητοποίηση στις 28 Φλεβάρη, που αποφασίσαμε στην Γενική μας Συνέλευση! Καλούμε λοιπόν όλους τους συναδέλφους να καταδικάσουν αυτό το γεγονός και να συμμετέχουν μαζικά στην Απεργία στις 28 Φλεβάρη!

Το φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον, δεν θα πεθάνει μόνος τσάκισε τον!!!

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω