Ως μία πολύ «ιδιαίτερη» ομάδα χαρακτήρισε τη Φενερμπαχτσέ ο Ματιέ Βαλμπουενά, που εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού (Πέμπτη 30/09, 19:45) αγώνα με την τουρκική ομάδα για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο Γάλλος άσος μίλησε με πολύ κολακευτικά λόγια για την πρώην ομάδα του, ωστόσο ξεκαθάρισε πως οι «ερυθρόλευκοι» ταξίδεψαν στην Κωνσταντινούπολη μόνο για τη νίκη.

«Πραγματικά νιώθω υπέροχα, είμαι ευχαριστημένος που επιστρέφω. Έχω δυνατή σχέση αγάπης με τους φιλάθλους της Φενέρμπαχτσε. Έχω περάσει όμορφα. Όλα αυτά έχουν περάσει, είμαι εδώ ως παίκτης του Ολυμπιακού. Θέλω τη νίκη γιατί είναι σημαντική η συνέχεια και η πρόκριση.

Είμαι συγκινημένος και χαρούμενος, έχω όμορφες αναμνήσεις» τόνισε αρχικά ο Βαλμπουενά για την επιστροφή του στην Πόλη, κόντρα σε μία ομάδα που φόρεσε τη φανέλα της για δύο σεζόν (2017-2019). Και πρόσθεσε για τον αγώνα:

«Η αλήθεια είναι ότι έχουμε προετοιμαστεί και έχουμε έρθει με φιλοδοξίες. Θέλουμε να κερδίσουμε. Έχουμε ξεκινήσει καλά, θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκες, ώστε να προκριθούμε, αυτός είναι ο στόχος μας. Δύσκολο το αυριανό (σ.σ. Πέμπτη 30/09) παιχνίδι, είναι μία ομάδα ιδιαίτερη, με Πορτογάλο προπονητή.

Η Φενέρμπαχτσε παίζει καλή άμυνα και έχει ταλαντούχους παίκτες στην επίθεση. Έχουμε έρθει καλά προετοιμασμένοι, για να κάνουμε καλό παιχνίδι. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, παρά τον κόσμο στις κερκίδες. Στόχος μας είναι η νίκη».

Και κατέληξε για το αν είναι έτοιμος ο Ολυμπιακός και πνευματικά: «Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο γήπεδο, θα δημιουργηθεί ζεστή ατμόσφαιρα. Πρέπει να είμαστε δυνατοί πνευματικά. Η Φενέρμπαχτσε πιέζει απ’ την πρώτη στιγμή. Έχουμε έρθει προετοιμασμένοι και πρέπει να δώσουμε το «παρών». Το Europa League έχει απαιτητικά παιχνίδια, πρέπει να δείξουμε τον καλό εαυτό μας και απλά να κερδίσουμε».

Επιμέλεια: Θάνος Νικηταράς

Περισσότερα Εδω