Ο «πόλεμος» ανάμεσα στον Βαλάντη και τον σύμβουλο ψυχικής υγείας Γιώργου Λάγιου δεν έχει τέλος! Ο δημοφιλής τραγουδιστής θα καταθέσει αγωγή εις βάρος του, ύστερα από όσα είχε δηλώσει ο Γιώργος Λάγιος για τη συμπεριφορά του καλλιτέχνη μέσα στο Survivor.

Ο Βαλάντης βγήκε μέσω Skype στην εκπομπή «Καλύτερα δεν Γίνεται», τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Ούτε στο δεύτερο εξώδικο που έστειλα, φρόντισε να επικοινωνήσει. Είναι τραγικό να έχεις δύο εξώδικα στα χέρια σου, να ζητάς να επικοινωνήσεις και να μην επικοινωνείς και να λες μέσω τρίτου να έρθουμε σε επαφή. Μπορώ να δέχομαι την τηλεκριτική και να σχολιάζονται πράγματα. Δεν επιτρέπεται από κανένα επαγγελματία του χώρου κι αυτό είναι στον κώδικα δεοντολογίας του κάθε επαγγέλματος, να βγαίνει και να σχολιάζει έναν άνθρωπο χωρίς την άδειά του και μόνο από την εικόνα του. Άλλη είναι η δουλειά ενός τηλεκριτικού σε πάνελ κι άλλη αυτή που έκανε εκείνος σε εμένα.

Αν είχε πρόβλημα θα μπορούσε να μιλήσει με την παραγωγή του Survivor και χωρίς δημοσιότητα, αφού τον ενδιαφέρει τόσο πολύ η κατάσταση ενός ανθρώπου… Αν υπήρχε οποιαδήποτε μορφή βίας, το συμβόλαιό μας έλεγε ότι θα απομακρυνθούμε από το Survivor… Αυτός ο κύριος επειδή φλερτάρει με τη δημοσιότητα το έκανε για να αποκτήσει φήμη. Εκείνη τη στιγμή έβλεπε ότι οι τηλεθεατές ήταν αρνητικοί απέναντί μου κι ήθελε να κάνει τον ιππότη».

 

Η Ναταλία Γερμανού κάλεσε και τον Γιώργο Λάγιο να μιλήσει στην εκπομπή του Alpha και να απαντήσει στον Βαλάντη: «Είναι πολύ δύσκολο να ακολουθήσεις την λογική ενός ανθρώπου που διαστρεβλώνει πολλά γεγονότα. Η ελευθερία της έκφρασης μου επιτρέπει να μιλάω. Η παραγωγή του Survivor έπρεπε να βάλει όρια. Επειδή η παραγωγή δεν το έκανε, έκανα εγώ μια ανάρτηση που είχε έναν σκοπό, να παρατηρήσουμε τι είναι η ψυχολογική βία.

Παρατήρησα αυτό που είδα και χαρακτήρισα μια συμπεριφορά. Θα ήθελα να δω σε ποιο κομμάτι διαφωνεί και τι είπα που ήταν ψευδές. Δεν αναιρείται η λεκτική βία που είδαν τα παιδιά στο συγκεκριμένο επεισόδιο. Ο θυμός είναι ένα δηλητήριο και ο Βαλάντης το πίνει κάθε μέρα. Όντως μου δίνει δημοσιότητα και την εκμεταλλεύομαι για καλό σκοπό».

 

Περισσότερα Εδω