Τη χαρά της νίκης μετά από σχεδόν τρεις μήνες γεύτηκε ο ΟΦΗ που πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα κερδίζοντας με 2-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα στη 2η αγωνιστική των πλέι-άουτ της Super League. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου με τον Παμλίδη, αλλά τα γκολ των Σαρδινέρο (52΄) και Σολίς (61΄ με πέναλτι) έδωσαν στον ΟΦΗ τη νίκη.

Ο ΟΦΗ άγγιξε το γκολ στο 7’ με το πλασέ του Σαρδινέρο και τον Λοντίγκιν εξουδετερωμένο, όμως ο Πίρμαν έβαλε τη κόντρα και έδιωξε σε κόρνερ. Στο 23’ οι γηπεδούχοι έχασαν νέα ευκαιρία με την κεφαλιά του Σάρτζεον και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο ΠΑΣ Γιάννινα άνοιξε το σκορ. Ο Παμλίδης πήρε το κοντινό ριμπάουντ από την απόκρουση του Βάτερμαν και με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Στο 52’ οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσα όταν ο Σαρδινέρο μπήκε στη περιοχή και με λόμπα νίκησε τον Λοντίγκιν για το 1-1. Στο 61’ ο ΟΦΗ κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Κάργα στη περιοχή και ο Σολίς «έγραψε» το 2-1. Ο ΠΑΣ είχε νέα ευκαιρία στο 69’ με τον Πίρσμαν που σούταρε και η μπάλα πέρασε λίγο έξω από την εστία, ενώ στο 77’ το σουτ του Μιλιντσεάνου, απέκρουσε ο Βάτερμαν.

Διαιτητής: Γκορτσίλας (Μακεδονίας)

Κίτρινες: Λυμπεράκης, Βούρος – Παμλίδης, Νάουμετς, Κάστρο

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Βάτερμαν, Λυμπεράκης, Βούρος, Διαμαντής, Μαρινάκης, Σακόρ, Μεγιάδο, Σολίς (76΄ Μπαλογιάννης), Στάρτζεον (81΄ Νοικοκυράκης), Γρίβας (46΄ Σόουζα / 90΄ Βαφέας), Σαρδινέρο

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρη Γιαννίκης): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Παντελάκης, Πίρσμαν, Κάργας, Κάστρο, Ντομίνγκεθ, Καρτάλης, Μπρένερ (58΄ Μιλιντσεάνου), Ελευθεριάδης (46΄ Νάουμετς), Παμλίδης

Περισσότερα Εδω