Μοιράσου το αρθρο!

Έχει κερδίσει τις καλύτερες θετικές εντυπώσεις μία βίλα στη Σκιάθο που φημίζεται για την αρχιτεκτονική της κατασκευή και τις λεπτομέρειες.

Το αρχιτεκτονικό γραφείο P9 Arch Studio βραβεύτηκε με το A’ Design Award 2022-Bronze για το υλοποιημένο έργο “Polygon House” της Σκιάθου, στην κατηγορία “Architecture, Building and Structure Design” από την International Design Academy, τη μεγάλη κριτική επιτροπή του A’ Design Award & Competition που αποτελείται από μέλη του Τύπου με διεθνή επιρροή, καταξιωμένους σχεδιαστές, κορυφαίους ακαδημαϊκούς και εξέχοντες επιχειρηματίες .

Το A’ Design Award είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο σημαντικά βραβεία σχεδιασμού στον κόσμο, που απονέμεται κάθε χρόνο στην Ιταλία, διέπει την παγκόσμια κατάταξη σχεδίου και αναγνωρίζει τον καλό σχεδιασμό παγκοσμίως.

Το P9 Arch Studio που μοιάζει με πολυτελή βίλα ιδρύθηκε το 2019 από τον Αρχιτέκτονα Ιωάννη Παναγιώτου ο οποίος δραστηριοποιείται στον χώρο του Αρχιτεκτονικού σχεδιασμού και κατασκευής από το 2004. Η ίδρυση του P9 Arch Studio στοχεύει στην καινοτομία του αρχιτεκτονικού έργου και στον σχεδιασμό αιχμής για έργα κάθε κλίμακας .

Το αρχιτεκτονικό γραφείο βραβεύτηκε το 2022 με το διεθνές Bronze A ‘Design Award, ενώ έχει δημοσιεύσει σε διεθνείς και ελληνικούς ιστοχώρους αρχιτεκτονικής και design. Η κύρια δραστηριότητά του είναι να μελετά και να κατασκευάζει στην Ελλάδα με τα περισσότερα έργα να βρίσκονται στις πόλεις της Θεσσαλίας και στα νησιά των Σποράδων.

Δείτε φωτογραφίες
βίλα

βίλαβίλα

βίλαβίλα

Περισσότερα Εδω